T-72M1, 1:16, vlastní výroba
Re: T-72M1, 1:16, vlastní výroba
Nechci aby to vyznělo nějak divně......ale tahle kláda má konečně koule Ta soustružená vypadala na modelu podivně umělě.
Aneb 3D tiskem k tvorbě dřevěných klád:-D, pěkný
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Urcite nic proti a nechci se nikoho dotknout ale jsem zastance realnych materialu kdyz je to jen trochu mozne..takze klada drevena je proste drevena ,realisticky dojem je pak jiny ale jak rikam kazdy dle sveho...
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Cením si Tvého názoru. Taky mám rád materiály, které jsou přírodní. Ale prakticky jsem nedokázal získat kládu o průměru 17 mm, aby vypadal, jako vyprošťovací kláda, tak jsem zvolil variantu plastovou, protože v tomhle případě u mě vyhrává spíše tvar nad materiálem. Tak se mi snad podaří ten tvar nějak spáchat, aby to věrohodně vypadalo jako kláda. Drake má pravdu, že ta soustružená kláda nebyla nic moc.
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Tak kláda je stále ve fázi výroby, furt se mi tam něco nelíbí, ale snad to dopadne.
Jinak jsem zvýšil hmotnost modelu o 103 dvoumilimetrových částí špendlíků o průměru 0,4 mm jakožto šroubů upevňujících horní gumové záclony (kryjící nádrže a schránky). Tak nevím, nevím, jestli nebudu muset kvůli tomu zvýšit tuhost pérování
Ale asi ne, stačí odebrat pár nábojů do NSV kulometu ze schránek na věži a ono se to vyrovná
Jinak jsem zvýšil hmotnost modelu o 103 dvoumilimetrových částí špendlíků o průměru 0,4 mm jakožto šroubů upevňujících horní gumové záclony (kryjící nádrže a schránky). Tak nevím, nevím, jestli nebudu muset kvůli tomu zvýšit tuhost pérování
Ale asi ne, stačí odebrat pár nábojů do NSV kulometu ze schránek na věži a ono se to vyrovná
Tak tohle je pro mě úplný sci-fi Už to tady dlouho nepadlo, ale jsi mimozemšťan Úplná "Blízká setkání tankového druhu" .....
"Hoďte na něj síť, je to blázen............."
Blázen.......ale neuvěřitelně šikovnej A má plán
Kéž by bylo více takových bláznů! Blahopřeji, sleduji to od začátku, úžasná práce. Smekám!
Radek
Radek