SKOT bude určitě parádní počin, ale doufám, že než se do něj pustíš, tak prvně vytuníš téčko!
T-72M1, 1:16, vlastní výroba
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Re: T-72M1, 1:16, vlastní výroba
"téčko" tuním seč mi síly stačí, ale jde to pomalu. Fůru kontaktů při krimpování jsem dokurv..l a některé dráty nechtějí poslouchat (zejména fialový - bacha na něj). Tak jsem ho musel nastavit. Nicméně už mám "zadrátovanou" horní část korby včetně věže. Zatím jsem prozkoušel pouze LED diody a motor v horní části korby. To co je ve věži je už díky montáži nedostupné, tak to bude buď a nebo, až to celé zapojím. Tak posílám aspoň náhled toho, co jsem spáchal:
Ale z vrchu už to vypadá líp:
Snad to dám dohromady, abych na akci na "Zelňáku" tuto sobotu, to mohl představit i s nějakou tou základní funkcionalitou
Ale z vrchu už to vypadá líp:
Snad to dám dohromady, abych na akci na "Zelňáku" tuto sobotu, to mohl představit i s nějakou tou základní funkcionalitou
no máš to pěkný, s tou mojí prasečinou se to vůbec nedá porovnávat
aneb slovy klasika "kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat... "
jen na vysvětlenou - pro mě je "téčko" prostě jen 34ka, tohle je sice taky té, ale obecně když se řekne téčko, vyskočí mi 34
aneb slovy klasika "kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat... "
jen na vysvětlenou - pro mě je "téčko" prostě jen 34ka, tohle je sice taky té, ale obecně když se řekne téčko, vyskočí mi 34
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Souhlas. Také jak slyším Tečko tak vidím tank z filmů 4 tankiste a pes.
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
To je nááádhera.
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Je to nádhera Přeju Ti, ať se Ti premiéra tanku co nejlépe vydaří
no ty kráso, nádhera
hele mistře Cumelíny, nechceš se u mě někdy stavit a poskytnout mi své drátenické služby?
u mě totiž ta hláška platí..
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Moc díky za ohlasy. Já zatím vše odzkoušel, takže po elektronické stránce je "fše" v cajku.
To, co jsem si předsevzal v prvním postu tohoto vlákna jsem skoro splnil, tzn.:
1) že to jezdí a zatáčí,
2) že to otáčí věží o 360° a hýbe kanonem nahoru a dolů,
3) airsoft jsem vypustil a místo toho jsem dal záblesk a zákluz kanonu při výstřelu,
4) z osvětlení jsem zprovoznil samostatně vypínatelné poziční osvětlení, přední a hlavní světlomet
5) střelba ze spřaženého kulometu včetně světelného a zvukového efektu
6) zvuky pro tenhle tank naštěstí Elmod dodal v poslední verzi zvuků, takže to i "vrčí"
V tuto chvíli ještě není hotov kouřový modul, ale to snad na první předváděčce nebude až tak vadit. Jo a z kulometu na velitelské věžičce se bohužel taky střílet nedá (to beru jako závažný nedostatek ).
Tak posílám pár fotek:
Ještě je na tom spousta práce, ale základ je hotov
To, co jsem si předsevzal v prvním postu tohoto vlákna jsem skoro splnil, tzn.:
1) že to jezdí a zatáčí,
2) že to otáčí věží o 360° a hýbe kanonem nahoru a dolů,
3) airsoft jsem vypustil a místo toho jsem dal záblesk a zákluz kanonu při výstřelu,
4) z osvětlení jsem zprovoznil samostatně vypínatelné poziční osvětlení, přední a hlavní světlomet
5) střelba ze spřaženého kulometu včetně světelného a zvukového efektu
6) zvuky pro tenhle tank naštěstí Elmod dodal v poslední verzi zvuků, takže to i "vrčí"
V tuto chvíli ještě není hotov kouřový modul, ale to snad na první předváděčce nebude až tak vadit. Jo a z kulometu na velitelské věžičce se bohužel taky střílet nedá (to beru jako závažný nedostatek ).
Tak posílám pár fotek:
Ještě je na tom spousta práce, ale základ je hotov
Tohle u me taky nikde videt neni, mam tam vetsinou tooolik dratu ze to uz snad ani umravnit nejde ))
Toz zetra cau.
Toz zetra cau.