Bouda 1:16
Bouda 1:16
Tak jsem se nechal ukecat,před nedávnem mě jeden nadšenec přesvědčoval,že by do svého mini můzea,potřeboval někakou prvorepublikovou tvrz,líbil by se mu dělostřeleckej srub,což při délce 3m je dost náročný projekt a vzhledem k přepravním kapacitám a manipulaci,jsem tuto variantu zamítl.Tak prý něco menšího a zvhledem k tomu,že jsem si pořídil vysokozdvižný paleťák tak padlo slovo BOUDA. Vchoďák bude největší a bude vybetonována část,která je vidět,ale i tak se hmotnost srubu ustálí na 3 metrácích,plus mínus,další objekty tvrze budou následovat,předpokládám,že projekt by se dodělal příští rok a všech 5 oblektů tvrze by bylo kompletně hotových.
- Radovan Preč
- PzKpfw IV
- 8
- Lokalita: Ostrava
Re: Bouda 1:16
Tak to bude super,už teť se těším na příští rok až budeš kolaudovat. .A teť už schází jen polní letiště jsem zvědavý kdo se toho ujme.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Tankáne !
Držím Ti moc palečky !!! Nenech se odradit od šťouralů a betonu zdar !!! Jak bude čas, tak ti písnu S.Z.
R.R.R.
Držím Ti moc palečky !!! Nenech se odradit od šťouralů a betonu zdar !!! Jak bude čas, tak ti písnu S.Z.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Jakožto člen "klubu přátel nesmyslně těžkého betonu" (KPNTB)se budu také těšit na výsledek. Betonu zdar!
Už byla navázána spolupráce s jedním můzeem,kde bude dioráma ustavena venku a v podzemí se tam ted ustavuje linie lehkého opevnění,tak si myslím,že výsledek bude perfektní.Ody,KPNTB to je perfektní.
Přeju hodně štěstí. Já před dvěma lety začal kreslit "Horymíra". Po přepočtení na šestnáctinu mě to vyšlo že vnější rozměr je 1600x1030mm! To bych autem nepřevezl a na zahradě by to akorát zabíralo místo, tak jsem toho hned nechal.
Koukal jsem,že jsi to sem dával a líbí se mi to.Já jsem si sehnal vysokozdvižný paleťák kterej zvedne 600kg tak bych to měl v pohodě zvednout a můzeum si zajistí dopravu ,mají služební auto s vlekem a ustavení si zajistí taky sami,takže v pohodě.Pokud by si to někdo chtěl dát na zahradu tak nejlepší je třeba nějakej zemědělec a traktorem co má předek ,popruhy a dát to přímo na místo,ale tohle je už opravdu hodně těžký.Pěchoták co ted připravuji bude říman a odhadem přes metrák a bude jednostranej lomenej.
- Radovan Preč
- PzKpfw IV
- 8
- Lokalita: Ostrava
Vidím to jako dobré téma, asi by to chtělo podpořit i nějakýma fotkama. Sám jsem před nějakým časem přemýšlel nad Mo-S 19 Alej z betonu jen jsem zatím nenašel odvahu ani čas.
Betonáž provedena,hmotnost necelých 500kg
Panejo ....