Panzer III - stavba
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Re: Panzer III - stavba
Vypadají super a prozradíš dodavatele a třeba cenu? S tímhle to bude vypadat ještě líp.....Budeš dělat i novou konstrukci pod ty plechy nebo jen zbrousíš plast?
Kingtiger Sd.kfz. 182
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
bude celá nová konstrukce.... frézované mosazné úhelníky už mám...
plechy se nedají koupit... je to děláno na zakázku... ale dají se vyrobit viz. obrázek
mám sfoceny detaily z Munsteru a Bowingtonu, tak to snad dám dohromady, ale spodek zas tak přesně dělat nebudu... alespoň jsem o tom ještě neuvažoval, ale třeba mne to domutí... určitě to nebudu vařit elektrikou
plechy se nedají koupit... je to děláno na zakázku... ale dají se vyrobit viz. obrázek
mám sfoceny detaily z Munsteru a Bowingtonu, tak to snad dám dohromady, ale spodek zas tak přesně dělat nebudu... alespoň jsem o tom ještě neuvažoval, ale třeba mne to domutí... určitě to nebudu vařit elektrikou
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
jelikož mám plechy, kterých jsem "toužil", tak chci udělat i věrně držáky pochozích plechů
uveřejňuji zde své fotky... třeba pro inspiraci ostatním a dalším ze zajímavosti, jak to zbytečně dělali složité (můj vlastní názor)spousty svárů na držáku, šroubů a úhelníků...
a ještě zadní, ten je konečně velice jednoduchý...
uveřejňuji zde své fotky... třeba pro inspiraci ostatním a dalším ze zajímavosti, jak to zbytečně dělali složité (můj vlastní názor)spousty svárů na držáku, šroubů a úhelníků...
a ještě zadní, ten je konečně velice jednoduchý...
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
dnes... zase malý krůček dál...
doposud nevím... jestli provedení Ausf. L (pozdní provedení) nebo M
v každém případě bude mít držáky pochozích krytů pásů, kde držáky zasahují do původní dělící roviny mezi vanou a horní částí tanku
a za druhé bude mít držáky přídavných pancéřových desek pásů
ty byly přidělány nerozebiratelně k bočnicím trupu tanku
takže nastala otázka, kde vlastně udělat otevírání vany? inspirace od tamky...
a řežu
udělal jsem si "vyškrabovače"
výsledek snad obstojný... nic neprasklo
a i ze shora to vypadá dobře
doposud nevím... jestli provedení Ausf. L (pozdní provedení) nebo M
v každém případě bude mít držáky pochozích krytů pásů, kde držáky zasahují do původní dělící roviny mezi vanou a horní částí tanku
a za druhé bude mít držáky přídavných pancéřových desek pásů
ty byly přidělány nerozebiratelně k bočnicím trupu tanku
takže nastala otázka, kde vlastně udělat otevírání vany? inspirace od tamky...
a řežu
udělal jsem si "vyškrabovače"
výsledek snad obstojný... nic neprasklo
a i ze shora to vypadá dobře
Šikula .....
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Vláďo !
"Pěkňúčké" řekli by u nás a po našem ! Jak budeš řešit sundavatelný vršek korby ? Dáš jej na magnety ???
P.S. Můžeš sem prosím vložit detail heveru a pákovek skutečného stroje, co jsi fotil ? Potřebuji tvoje fotky porovnat s heverem, co mám doma (můj hever je stále plně funkční), ale bude asi z První světové války - mám jej po dědovi z máminy strany.
R.R.R., 22.6.2020, čas: 08.54 hod.
"Pěkňúčké" řekli by u nás a po našem ! Jak budeš řešit sundavatelný vršek korby ? Dáš jej na magnety ???
P.S. Můžeš sem prosím vložit detail heveru a pákovek skutečného stroje, co jsi fotil ? Potřebuji tvoje fotky porovnat s heverem, co mám doma (můj hever je stále plně funkční), ale bude asi z První světové války - mám jej po dědovi z máminy strany.
R.R.R., 22.6.2020, čas: 08.54 hod.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 23 čer 2020, 22:45, celkem upraveno 4 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
DÍKY MOC !
R.R.R.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Fotky muzejního stroje jsou pěkné, ale to uchycení na pravé straně nůžek (u držadel), nejspíš kompletní (=dobové) nebude ...