Moc pěkný. Detailů s rukou si moc nevšímám, nejsou pro mne podstatné. Ale malíček velitele je krásně vystrčenej. Já takhle na Moravě kdysi ostentativně pil víno, aby si ostatní mysleli, že tomu rozumím
Jinak za mě výborný, protože dobrý je jen za tři
Já bych, když je vlákno živé, uvítal byť jen půlku postavičky 1:16 s klasickou tankistickou kuklou. Ještě nemám úplně namyšleno, jestli ji použiji, ale kdyby se našla někde zapadlá, tak bych to ocenil a asi i použil. Naštěstí celá posádka v mém modelu má kuklu stejnou, tak není úplně poznat, jestli je to velitel nebo střelec či řidič
Zatím se ale peru s jinými problémy, řeším základní rozmístění střev v tanku a hlavně kinematiku, aby se to hýbalo tak, jak chci. Takže na takové doplňky nemám moc času, ale figurka může být v záloze
ruský výsadek
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Re: ruský výsadek
Naposledy upravil(a) CuMeL dne 29 říj 2018, 00:05, celkem upraveno 2 x.
Vláďo, moc pěknýho knírače jsi spáchal!
Je vidět, že sis s ksichtíkem vyhrál, vystínoval, natónoval odstíny pleťovky, paráda. Brigadýrka je taky jak opravdická, štítek s natónovanou hrankou, nádhera...
A teď se přiznej bez mučení, kolik času jsi mu věnoval?
Je vidět, že sis s ksichtíkem vyhrál, vystínoval, natónoval odstíny pleťovky, paráda. Brigadýrka je taky jak opravdická, štítek s natónovanou hrankou, nádhera...
A teď se přiznej bez mučení, kolik času jsi mu věnoval?
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Jako dost dobrý.Co tam máš dál ….