Famo Jarin
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Famo Jarin
tiše závidím a tleskám ríká, že je to parádní kousek...
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Tak zase malý postup. Z kubelwagena jsem zcizil řidiče a kupodivu i pasuje jen jsem mu musel trochu přibrousit boty a hlavičku jsem vzal ze sady Alpine. Jinak jsem udělal něco málo rezu a umístil dvě pušky.. A na tomto podstavci pak bude Famo spinkat..
Tak zase příště času mám teď dost když jsem s dětmi doma.. Aspoň něco pozitivního v této hektické době
Tak zase příště času mám teď dost když jsem s dětmi doma.. Aspoň něco pozitivního v této hektické době
Kingtiger Sd.kfz. 182
To bude pěkný kousek .....
Luxus luxus luxus i podstavec moc peknej to si takovy super stroj a tak vyvedeny tvou rukou zaslouzi
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak jen malý postup řidič skoro hotov a ještě jsem udělal funkční otevírání bočních schránek.
Jinak to lepidlo je novinka od Miga a je to určeno na fotolepty a čiré díly. Je to sice akrylové ale drží dobře a po zaschnutí je čiré a lze dobře nanášet štětečkem.
Jinak to lepidlo je novinka od Miga a je to určeno na fotolepty a čiré díly. Je to sice akrylové ale drží dobře a po zaschnutí je čiré a lze dobře nanášet štětečkem.
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Tak jsem dnes udělal plachtu ,ještě trochu zaprášit a dát nějaký náklad a trochu doladit nedostatky uvnitř plachty
Tak tady pár foteček už se to blíží ke konci tak pak asi další kousek přemýšlím že bych udělal ještě k tomu tu houfnici samozřejmě taky DAK
Tak tady pár foteček už se to blíží ke konci tak pak asi další kousek přemýšlím že bych udělal ještě k tomu tu houfnici samozřejmě taky DAK
Kingtiger Sd.kfz. 182
luxus
mistrovska prace, krasnej stroj sam o sobe a v tvem provedeni jak pro filmare, plachta je uzasna
Krásná práce
Odkaz na celé album:
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
https://ronak.rajce.idnes.cz/Tiger_II_P ... -_RC_1_16/
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most