maus
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Re: maus
Jardo nádhera! Jen pokračuj a dávej sem, už se těším.
Maus je až na pojezd celkem jednoduchý model, ale krásná příšera, známý z malajsie ho má ze dřeva https://www.youtube.com/watch?v=z5T1AOztDZw
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
- Radovan Preč
- PzKpfw IV
- 8
- Lokalita: Ostrava
Krásný kousek a dokonce ti udělali i vlastní chlívek, za mne velká gratulace . Tak si toho važ a přidávej další fotky.(Získat tady vlastí chlívek je téměř nemožné, a je mi líto že tady stavby zapadají v sekci ostatní.)Snad jsme se dočkali doby kdy se to tady změní, a začne se forum rozšiřovat.
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
pechy - dobrý model. Držím palce k dobré stavbě a dokončení.
Maus je pro mě velice lákavý model, ale když už je tady tak se podívám na jiny projekt a muj zrušim.
Ke stavbě a studiu jsem si koupil knihu o Maus tanku za 800,- kč a jsou tam pěkně fotky povídání tak misto stavby budu mít dost času na studium tanku. Nemá cenu stavět něco co už někdo staví.
Faly - to video jsem viděl už několikrát a dost mě pokaždé překvapil materiál z jakého ho postavil, ale výsledek má pěkný.
Maus je pro mě velice lákavý model, ale když už je tady tak se podívám na jiny projekt a muj zrušim.
Ke stavbě a studiu jsem si koupil knihu o Maus tanku za 800,- kč a jsou tam pěkně fotky povídání tak misto stavby budu mít dost času na studium tanku. Nemá cenu stavět něco co už někdo staví.
Faly - to video jsem viděl už několikrát a dost mě pokaždé překvapil materiál z jakého ho postavil, ale výsledek má pěkný.
Moc pěkné Pechy,konečně někdo staví další monstrum
Pak spolu zajezdíme Jag. E100 a Maus
To bude krása
David
Pak spolu zajezdíme Jag. E100 a Maus
To bude krása
David
Jagdtiger , Tiger I DAK, T34/85, Jagdpanzer E100 Krokodil (ve výstavbě)
Člen Ústecké jednotky
Člen Ústecké jednotky
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Tady máš kolego něco pro motivaci ke stavbě Mause. K dostání jsou oficiálně 2x druhy knih, ale u te druhé není tolik fotek a detailu jako v teto knize a proto jsem si koupil tuto.
Mohu doporučit k zakoupení.
Je to vynikající kniha a obrovské množství informací od vzniku, stavbě a použité technice atd. a použití až po zánik výroby a to vše s fotkami, sice černobílý a jsou tam také.
Ja bohužel nemám ke stavbě modelu strojní vybavení (soustruh, cnc atd), takže já vždy volím stavbu běžnou technologií a proto tato kniha která mi pomohla ujasnit si spoustu rozdílů od informaci běžně na internetu dostupných o tomto tanku.
Tady malá ochutnavka..
Mohu doporučit k zakoupení.
Je to vynikající kniha a obrovské množství informací od vzniku, stavbě a použité technice atd. a použití až po zánik výroby a to vše s fotkami, sice černobílý a jsou tam také.
Ja bohužel nemám ke stavbě modelu strojní vybavení (soustruh, cnc atd), takže já vždy volím stavbu běžnou technologií a proto tato kniha která mi pomohla ujasnit si spoustu rozdílů od informaci běžně na internetu dostupných o tomto tanku.
Tady malá ochutnavka..