Kýblík z Moravy
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Kýblík z Moravy
už se těším
Díky pánové
Tak Kýblík je díky Kuldíkovi přes kupu mailů rozhýbán a trošku jsem si hrál s lafetací kulometu, našel jsem asi 10 způsobů uchycení a jeden jsem zvolil a trochu si s tím pohrál, budu si asi muset zajít napsat brýle páč už na to nevidím. Ještě hodím řetízek na čep zajišťující kulomet ve vidlici a snad to je hotové a budu dělat na dalších detailech. Kulomet je pohyblivý v odměru 360 stupňů a náměr má odhadem 80 stupňů, když se vyjme čep tak půjde z lafety sundat a spolu s ní uložit do úchytů které ještě budu dělat nad držákem na pušky, na kulomet by ještě měla přijít dvojnožka, kruhový zaměřovač pro protileteckou palbu a buď bubový zásobník nebo kus pásu.
Tak Kýblík je díky Kuldíkovi přes kupu mailů rozhýbán a trošku jsem si hrál s lafetací kulometu, našel jsem asi 10 způsobů uchycení a jeden jsem zvolil a trochu si s tím pohrál, budu si asi muset zajít napsat brýle páč už na to nevidím. Ještě hodím řetízek na čep zajišťující kulomet ve vidlici a snad to je hotové a budu dělat na dalších detailech. Kulomet je pohyblivý v odměru 360 stupňů a náměr má odhadem 80 stupňů, když se vyjme čep tak půjde z lafety sundat a spolu s ní uložit do úchytů které ještě budu dělat nad držákem na pušky, na kulomet by ještě měla přijít dvojnožka, kruhový zaměřovač pro protileteckou palbu a buď bubový zásobník nebo kus pásu.
ty jo, chvilu sem si rikal, ze na konci toho popisu bude "na pohyb kulometu sem pouzil toto nanoservo"
jeste musime doresit ty krivky na rozjezd
jeste musime doresit ty krivky na rozjezd
Jj Kuldíku, to určitě, já teď měl nějak moc práce a nějaký zdravotní problémy, tak jsem se neozval, dneska jsem poprvé seděl u pracovního stolu tak se to snad nějak zas rozjede
Tak malinká ochutnávka Po dlouhý době jsem k tomu dneska po práci sedl a něco udělal.....akorát jsem skončil a udělal aspoň dvě fotečky mobilem. Už se to pomalu blíží do finále.
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Mas to moc pekny , bezvadna prace s barvickama kamo a celkove barevne ale i technicky moc pekny model
Díky chlapi Kdyby jste jen věděli že zrovna to barvení beru jako "nutné zlo", raději spíš lepím, brousím a tmelím. Jinak kdyby byl zájem tak bych mohl s kamarádem domluvit, nejspíše v Praze, barvící workshop.........užívá už pokročilé metody barvení a všelijaké (mě neznámé) vyfikundace a vylepšení na barvení bojové techniky a hlavně figurek, které by nám mohl předvést a naučit.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
za mne zájem je...
Taky bych se přidal.