T-72M1, 1:16, vlastní výroba
Re: T-72M1, 1:16, vlastní výroba
Pekne jedes
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
koukám, že přecházíš k výrobě šperků!
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Snažím se dělat konkurenci, ale na zlatníky nemám
Tak to pižlám, jak to jde. Teď jsem dopáchal krytku přívodu paliva, kterou jsem tiskl samostatně a přilepil
Už se blíží finále pravé zadní části. Myslím, že nejhorší tam mám za sebou a víc toho tam asi ani nenacpu. Psina bude na levé zadní části, kde mne čeká zbytek táhla s těmi malými ramínky. Což o to, mám to vymyšlené a namalované, ale jde o to, aby to něco vydrželo při provozu
Tak to pižlám, jak to jde. Teď jsem dopáchal krytku přívodu paliva, kterou jsem tiskl samostatně a přilepil
Už se blíží finále pravé zadní části. Myslím, že nejhorší tam mám za sebou a víc toho tam asi ani nenacpu. Psina bude na levé zadní části, kde mne čeká zbytek táhla s těmi malými ramínky. Což o to, mám to vymyšlené a namalované, ale jde o to, aby to něco vydrželo při provozu
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Zvedací kryt motoru sice nebude, tak to je poslední pohled, kdy je to vidět a pochopitelně motor vidět není
Už jsem usadil všechny patky ( i se šrouby) na své místo, tak mi k té zádi za věží chybí už je ty táhla
ve finále to bude takhle:
Samozřejmě chybí pár drobností, jako zámek desky motoru. No a ty tááááááhla a ty mrňavý packy k němu
s tím se musím nejdřív poprat. Ale jak to bude hotové, tak pošlu video, jak se otáčí základ nehotové věže
Už jsem usadil všechny patky ( i se šrouby) na své místo, tak mi k té zádi za věží chybí už je ty táhla
ve finále to bude takhle:
Samozřejmě chybí pár drobností, jako zámek desky motoru. No a ty tááááááhla a ty mrňavý packy k němu
s tím se musím nejdřív poprat. Ale jak to bude hotové, tak pošlu video, jak se otáčí základ nehotové věže
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
No nádhera! Moc se mi to líbí!
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Díky moc.
Já se zase moc těším do Rtyně, abych osobně poznal alespoň část bandy tankistických nadšenců, co si tady dopisuje
Já se zase moc těším do Rtyně, abych osobně poznal alespoň část bandy tankistických nadšenců, co si tady dopisuje
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Tak jsem vytvořil poslední "pidičudlíky" na zadní horní části korby. Už jen poskládat:
No a tady je výsledek kompletace táhla:
Jsem rád, že to mám za sebou. Už mám té bižuterie docela dost.
A tímto okamžikem je motorová část korby hotová. Snad mě někdo v budoucnosti na nějaké předváděčce nepohaní. Není tam úplně všechno, tak snad "laskavý a tanku T-72 znalý čtenář" promine.
Mlží se mi v tom horku brejle a moc na to nevidím
Tak si dám "snad krátkou" pauzu
P.S.: Pardon. Aby byl pohled úplnější, tak ještě foto z druhé strany:
No a tady je výsledek kompletace táhla:
Jsem rád, že to mám za sebou. Už mám té bižuterie docela dost.
A tímto okamžikem je motorová část korby hotová. Snad mě někdo v budoucnosti na nějaké předváděčce nepohaní. Není tam úplně všechno, tak snad "laskavý a tanku T-72 znalý čtenář" promine.
Mlží se mi v tom horku brejle a moc na to nevidím
Tak si dám "snad krátkou" pauzu
P.S.: Pardon. Aby byl pohled úplnější, tak ještě foto z druhé strany: