Lešany 2019
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Re: Lešany 2019
Vláďo určitě akce byla dobrá, ale kezdemu se líbí třeba něco jiného. Když je krásně tak je podle mě lepší pod nebem na slunci. Pod střechou je chladno. Ale akci je hodně a někdo každý víkend být pryč nemůže, tak si musí vybrat. Zkrátka měl jsi hezkou to všichni vidíme, tak to nemusíš tady tak vychvalovat! Tankum zdar!
Ahoj,
tak snad už všichni v pořádku doma Byla to prima akce Samotné muzeum připravilo několik novinek, parádně vyšlo počasí a děkuji také moc všem, kteří mi pomohli s realizací a potom i s balením železnice Díky všem za jejich nápady a pomoc a výsledkem bylo dosud nejvetší realizované kolejiště s celkem 60m kolejí ....
tak snad už všichni v pořádku doma Byla to prima akce Samotné muzeum připravilo několik novinek, parádně vyšlo počasí a děkuji také moc všem, kteří mi pomohli s realizací a potom i s balením železnice Díky všem za jejich nápady a pomoc a výsledkem bylo dosud nejvetší realizované kolejiště s celkem 60m kolejí ....
Jako poslední účastník této skvělé akce jsem dorazil domů v pořádku .... Děkuji Všem za perfektní atmosféru a pomoc ,hlavně ale musím poděkovat Vláďovi za další skvělou organizaci Všem ostatním za nádherný víkend ....
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Děkuji všem za prima akci a zase někdy příště
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Jestli se "máme" vytahovat, tak je nás víc, kteří tam kdysi podklad prosévali a brigádničili...
Co se týká "mokré varianty", tak si myslím, že také máme zkušenost z loňské muzejní noci a já určitě nechci pořádat akci bez mokré varianty.
Já ti jenom a ostatním píši, že ten "prach" v Lešanech je za mne fakt nejlepším podkladem... a že se práší...
Co se týká "mokré varianty", tak si myslím, že také máme zkušenost z loňské muzejní noci a já určitě nechci pořádat akci bez mokré varianty.
Já ti jenom a ostatním píši, že ten "prach" v Lešanech je za mne fakt nejlepším podkladem... a že se práší...
Asi nejvíce se líbil ten "prach" malé Karolínce .....
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
To náš mlaďas prospal 3/4 cesty
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
to se vůbec nedivím, bojoval celý den a stále střílel...
cesta byla lepší než do Lešan?
cesta byla lepší než do Lešan?
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Petře a tobě díky za železnici a hlavně pana vrchního železničáře pozdravuj ho
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Ahoj i já děkuji za krásně strávený víkend. Když to shrnu organizace a tankodrom super, počasí vyšlo na 1* a diváků bylo jako much
https://www.rajce.net/a16073707
https://www.rajce.net/a16073707
Váš Šaryk