Ty trámové kříže mi nedaly a tak jsem hledal dál a našel jsem je tady:
http://www.tiif.de/thread.php?threadid= ... 2321538b0c
tady jsou u tanků PZ Abt.503 u 3 kompanie u věžových čísel : 300,312,313,314,321,322,332
jde o web, kde jsou ty tanky podle jednotek a jsou zde fotografie jednotlivých tanků, některé mají fotografie, některé ne. Některé jich mají míň, některé víc. Onen 332 je poměrně hodně fotografovaným tankem. U některých tanků je vidět, že v určitém období trámové kříže na věžích neměly a v některých měly a teď se v tom vyznej...
Nemyslím, že by v tom pro nás měl být nějaký problém, ale kdo dělá nástřik a nové barevné provedení tanku měl by si asi vybrat nějaký skutečný tank, dostatečně zadokumentovaný a tomu tanku na fotografii se snažit v provedení přiblížit, aby ho nějaký puntičkář nesprdl, že tak tank nevypadal. Já osobně jsem si vybral tank 111 jiné jednotky, protože jsem chtěl, aby šlo lehce udělat věžové číslo a šablona byla co nejjednodušší. Ale když mě někdo sprdne, že tak tank nevypadal - plakat nebudu, myslím,že to děláme sobě pro potěšení ne?
Hoši na německém fóru mají zavedený číselník tanků a každý člen tam přihlásí své číslo tanku a další nový člen si potom volí číslo jiné, protože to dané číslo už je vybrané. Ale já bych z toho takový úřad asi nedělal.
Je nás pár a když se potkám s jinou 111 pěkně se s majitelem pozdravím a nebudu se škubat, co si to dovolil...
Radek