B17 MEMORY Bořená Hora 20.dubna. 2019
Re: B 17 memory 2019
Ahoj Jardo ,letos to máš na starost ty??? Pokud možno počítej se mnou na celý víkend. Krásný den přeje Milan
Ahoj,
hlásím se na akci na celý víkend
hlásím se na akci na celý víkend
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Ahoj Jardo, když se nic nepotentuje tak dorazíme
Zdravím ,
bohužel tento víkend je pro mě i mou rodinu pracovní
Tak si to tam užijte
Snad to vyjde příště
bohužel tento víkend je pro mě i mou rodinu pracovní
Tak si to tam užijte
Snad to vyjde příště
Ahoj,
budeme zase domlouvat scénář "bitvy", nebo to vyřešíme na místě ?
Předpověď počasí je (zatím) příznivá ......
budeme zase domlouvat scénář "bitvy", nebo to vyřešíme na místě ?
Předpověď počasí je (zatím) příznivá ......
Také souhlasím s Jardou, domluvit se na místě dle modelů které budou k dispozici ... Už se moc těším a snad i drobek překvapím Krásný den přeje Milan
V kolik je sraz v sobotu? Jinak-mozna dorazim,neni to ale stale na 100%je mozno se kdyz tak pripojit v prubehu ?
Super
gratulujem k akcii postaviť železnicu v tvare oválu v prírode je dosť fuška
Ja som ovál zatiaľ staval 2 krát
1 krát doma na ceste a potom v Aši
gratulujem k akcii postaviť železnicu v tvare oválu v prírode je dosť fuška
Ja som ovál zatiaľ staval 2 krát
1 krát doma na ceste a potom v Aši
Ahoj,
tak už také doma Akce to byla velmi povedená, nejen počasím, zabezpečím zázemí pořadatelem p.Rylem a vlastní činností na tankodromu, ale jako nečekaný bonus k tomu byla beseda s pamětníky bojů a akční jízda jeepem. Velmi milá byla i návštěva pani generálky Šmerdové, která si nás od loňska pamatovala, takže jsme se snad "zapsali" více než dobře ....
Díky Pechymu za zastřešení akce a všem zúčastněným a i když to byla akce "komornějšího" rázu, tak každý odvedl kus poctivé práce o čemž svedčil hlavně zájem návštěvníků
P.S. Díky Jano, ač to nevypadá, tak celkem jsem spotřeboval 44m kolejí .....
tak už také doma Akce to byla velmi povedená, nejen počasím, zabezpečím zázemí pořadatelem p.Rylem a vlastní činností na tankodromu, ale jako nečekaný bonus k tomu byla beseda s pamětníky bojů a akční jízda jeepem. Velmi milá byla i návštěva pani generálky Šmerdové, která si nás od loňska pamatovala, takže jsme se snad "zapsali" více než dobře ....
Díky Pechymu za zastřešení akce a všem zúčastněným a i když to byla akce "komornějšího" rázu, tak každý odvedl kus poctivé práce o čemž svedčil hlavně zájem návštěvníků
P.S. Díky Jano, ač to nevypadá, tak celkem jsem spotřeboval 44m kolejí .....
Tak jako poslední jsem také dorazil domů .... Děkuji Pechymu za perfektní přípravu ,za krásné prostředí a pozvaní na akci Všem z lomu Bořená hora a účastníkům za perfektní akci. PetruNC za tahouna akce a že se mnou vydržel spát v chatce
Ještě jednou dík a fotky dodám jen co zprovozním netbook , krásný den přeje Milan
Ještě jednou dík a fotky dodám jen co zprovozním netbook , krásný den přeje Milan
Naposledy upravil(a) miki7277 dne 22 dub 2019, 01:33, celkem upraveno 6 x.