T-72M1, 1:16, vlastní výroba
Re: T-72M1, 1:16, vlastní výroba
Na to že to orveš o kamení tak to je přímo luxusní .
Ahoj
No prostě luxus.
Pepa
No prostě luxus.
Pepa
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Tak po tisku dílů na nový upgrade tiskárny(na který čekám) sem se pustil do tisku zbytku radlice. Zaplať PánBůh, že jsem to tiskl s tryskou 0.25 mm a vrstvou 0.1mm. Sice to bylo na dlouho, ale výsledek stojí za to. Těch konečných úprav bude snad minimálně
Tak o víkendu snad spáchám vzpěrné tyče, abych spodní část korby konečně odložil a věnoval se vrchní části korby
Tak o víkendu snad spáchám vzpěrné tyče, abych spodní část korby konečně odložil a věnoval se vrchní části korby
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Tak místo vzpěr radlice jsem se vrhl na její přichycení ke korbě, tak aby to bylo funkční. Rozumné řešení bylo, to udělat na závit. Tak jsem si vytiskl patku a vlepil do ní malý zbroušený šroubek
Do korby jsem vyvrtal dírku a usadil (vlepil) vodící kroužek
Dovnitř korby jsem vlepil matičku a výsledek vypadá takto
a takto
No a celé je to takto
Ještě musím dotisknout horní šroubek držáku radlice a bude hotovo
Do korby jsem vyvrtal dírku a usadil (vlepil) vodící kroužek
Dovnitř korby jsem vlepil matičku a výsledek vypadá takto
a takto
No a celé je to takto
Ještě musím dotisknout horní šroubek držáku radlice a bude hotovo
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
radosť pozerať
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
Tak pro dnešek končím. Dodělal jsem vzpěry radlice a vlastně tím pádem celý přední spodní pancíř. Jako vzpěry jsem použil mosaznou trubičku a čepy jsou vlastně zbroušené špendlíky:
No, trefit se do těch držáků vzpěr takhle malým kouskem železa byla docela "zábava". Aby to nevypadalo vizuálně blbě, tak jsem do každého držáku vzpěry "mačkal" ty zbroušené špendlíky z obou stran, aby to vypadalo jako šrouby. Uffff.
Ale nakonec jsem to za odpoledne poskládal , takže Vám můžu předvést kompletní radlici:
No a zkusmo usazená na korbě vypadá takto:
a v pracovní pozici takto:
Díky barvě to trochu dře (trochu jsem při kreslení a tisku na tloušťku barvy pozapomněl ), tak to ještě budu muset trochu upravovat.
No, trefit se do těch držáků vzpěr takhle malým kouskem železa byla docela "zábava". Aby to nevypadalo vizuálně blbě, tak jsem do každého držáku vzpěry "mačkal" ty zbroušené špendlíky z obou stran, aby to vypadalo jako šrouby. Uffff.
Ale nakonec jsem to za odpoledne poskládal , takže Vám můžu předvést kompletní radlici:
No a zkusmo usazená na korbě vypadá takto:
a v pracovní pozici takto:
Díky barvě to trochu dře (trochu jsem při kreslení a tisku na tloušťku barvy pozapomněl ), tak to ještě budu muset trochu upravovat.
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6