T-60
T-60
Zdravím všetkých tankánov z fóra,
po akcii v Strážnici som sa rozhodol pre zhotovenie tančíka T-60, svojim tvarom je pomerne jednoduchý, nenáročný na prepravu - 255 mm a bude dôstojným súperom nemeckým tigríkom - v únikovej rýchlosti určite. Bude postavený z mojich obľúbených plastových tabuliek, preglejky, nejaký hliníkový plech, kolesá plánujem nechať si vytlačiť na 3D. Zatiaľ som stihol len vežu, ostatné časti podľa voľného času, fotá na fóre priebežne.
šablóna veže z kartónu
finálna plastová
Karol
po akcii v Strážnici som sa rozhodol pre zhotovenie tančíka T-60, svojim tvarom je pomerne jednoduchý, nenáročný na prepravu - 255 mm a bude dôstojným súperom nemeckým tigríkom - v únikovej rýchlosti určite. Bude postavený z mojich obľúbených plastových tabuliek, preglejky, nejaký hliníkový plech, kolesá plánujem nechať si vytlačiť na 3D. Zatiaľ som stihol len vežu, ostatné časti podľa voľného času, fotá na fóre priebežne.
šablóna veže z kartónu
finálna plastová
Karol
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
- CuMeL
- PzKpfw V - Panther
- 6
- Lokalita: České Budějovice
Re: T-60
Super práce.
Jen bych doporučil ve FreeCADu dělat kóty pouze svislé a vodorovné. Mnohokrát se mi to vyplatilo, protože takto lze lépe měnit tvar, když se něco nepovede
On FreeCAD je potvora a občas změní tvar jak se mu zachce
Jen bych doporučil ve FreeCADu dělat kóty pouze svislé a vodorovné. Mnohokrát se mi to vyplatilo, protože takto lze lépe měnit tvar, když se něco nepovede
On FreeCAD je potvora a občas změní tvar jak se mu zachce
Re: T-60
Pribudlo 10 kolies, vytlačili mi ich na 3D, chcel som zelené, dostal som červené.
V budúcnosti dám vytlačiť ramená a horné kolesá.
Tančík sa len zdal konštrukčne ľahký, no už teraz neviem ako ďalej a to ešte nemám pásy.
A budem značiť ako poradil Cumel.
Na dnes toľko.
V budúcnosti dám vytlačiť ramená a horné kolesá.
Tančík sa len zdal konštrukčne ľahký, no už teraz neviem ako ďalej a to ešte nemám pásy.
A budem značiť ako poradil Cumel.
Na dnes toľko.