Výpadky fóra
-
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih
Re: Výpadky fóra
200 Kč za rok neni horentní suma,rád přispěju.
Holt děti nebudou mít nějaký den svačinu do školy
Holt děti nebudou mít nějaký den svačinu do školy
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Kuldo prosím tě zkus to dat nějak dohromady jak jsi to dával tu tabulku když jsi objednával v Asiatamu kdo je ochoten dat asi ty 200 kč ať je přehled a za čas by se to mohlo uzavřít a případně objednat ten placený prostor.Poslali by se peníze na nějakej účet a z toho by se to zaplatilo.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj.
Já jsem pro taky. Dvě stovky ročně mi kapsu neutrhne. Rudyn
Já jsem pro taky. Dvě stovky ročně mi kapsu neutrhne. Rudyn
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
http://spreadsheets.google.com/ccc?key= ... kQnc&hl=csMilan píše:Kuldo prosím tě zkus to dat nějak dohromady jak jsi to dával tu tabulku když jsi objednával v Asiatamu kdo je ochoten dat asi ty 200 kč ať je přehled a za čas by se to mohlo uzavřít a případně objednat ten placený prostor.Poslali by se peníze na nějakej účet a z toho by se to zaplatilo.
Tabulka ochotníků zaplatit hosting tohoto fóra
Já ty dvě kila taky kdyžtak pošlu...
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Nemusí to ani být 200 Kč.Pokud nás bude dost tak to bude třeba stovka.Já jenom dal cifru kam jsme celkem ochotni jít. Snad se nám to podaří zorganizovat.Co na to Baraka ????
Každý samozřejmě může přispět dle svého uvážení - otec Fura teda Barraka se urcite brzy ozve, preci jen jde o jeho dite.Milan píše:Nemusí to ani být 200 Kč.Pokud nás bude dost tak to bude třeba stovka.Já jenom dal cifru kam jsme celkem ochotni jít. Snad se nám to podaří zorganizovat.Co na to Baraka ????
Kulďásku však i o naše dítě po adopci a doufám že až se to uskuteční tak by bylo dobré dát alespoň platičům na uvodní stránku fotku třebas jen jejich ksichtu nebo modelusakulajda píše:Každý samozřejmě může přispět dle svého uvážení - otec Fura teda Barraka se urcite brzy ozve, preci jen jde o jeho dite.Milan píše:Nemusí to ani být 200 Kč.Pokud nás bude dost tak to bude třeba stovka.Já jenom dal cifru kam jsme celkem ochotni jít. Snad se nám to podaří zorganizovat.Co na to Baraka ????
Tož co , tu jednu flašu rumu obětuju