JAGDPANZER IV L/70
Re: JAGDPANZER IV L/70
Tak koukám na poslední obrázek a vidím sluníčko a tady dnes opět sněžilo ,to bude asi tím že jsem koupil travní semeno a ono to na truc bude chumelit.
Milo už se těším až bude po laku
Milo už se těším až bude po laku
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Otvírání,respektive panty jsem si dělal.Také jsem otevřel kulomet.Od výrobce je to natvrdo.Upravoval jsem i světlo.Z Tigra jsem musel vyříznout spodní část světla.Taky ve stavebnici nebyly zadní zástěry.
je vidět, že na takové konverzi je dost práce - tak držím palce, vypadá to dobřeMilan píše:Otvírání,respektive panty jsem si dělal.Také jsem otevřel kulomet.Od výrobce je to natvrdo.Upravoval jsem i světlo.Z Tigra jsem musel vyříznout spodní část světla.Taky ve stavebnici nebyly zadní zástěry.
Vždzť jsem to říkal že to bude mazec ,Milo ještě ti nenaskákali pupínky a nebo jsi imunísakulajda píše:je vidět, že na takové konverzi je dost práce - tak držím palce, vypadá to dobřeMilan píše:Otvírání,respektive panty jsem si dělal.Také jsem otevřel kulomet.Od výrobce je to natvrdo.Upravoval jsem i světlo.Z Tigra jsem musel vyříznout spodní část světla.Taky ve stavebnici nebyly zadní zástěry.
Jak píše Kulda taky držím palce i u nohou
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
No jo ale už se chystá konverze na Panther D od Profiline.To se nedá.....
Kamoš mě dělá hliníkovej kanon na Jagdpanzera.jsem zvědavej jak se mu to podaří.
Kamoš mě dělá hliníkovej kanon na Jagdpanzera.jsem zvědavej jak se mu to podaří.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
No snad víkend rozhodne.Aspoň bych udělal základ.
Moc pěkně to ale jezdí.Mám v tom převodovky 3:1 a jde to velmi dobře ovládat.
Ještě mě čekají svary....
Moc pěkně to ale jezdí.Mám v tom převodovky 3:1 a jde to velmi dobře ovládat.
Ještě mě čekají svary....