Smutná zpráva
Re: Smutná zpráva
Já jsem se to dozvěděl teď, přišla mi sms od manželky. Nejvíc mně "sere" (omlouvám se za výraz, ale neumím to říct jinak) že jsem se s ním měl před 14 dny setkat, ale nestíhal jsem a musel jsem to zrušit. DPC.
Hodně moc mi pomohl a moc rád jsem ho navštěvoval, měl jsem to k němu blízko, bydleli jsme blízko u sebe.
Vzpomínám na to, jak mi nakupoval tanky, vzpomínám na to, jak jsem mu pomáhal skládat uhlí a na to jak jsem k němu chodil na pokec o životě, jak mně naučil pít kafe s medem........vzpomínám.
Pro mně strašná rána.
MICHALE děkuju za vše.
Michal (bean)
Hodně moc mi pomohl a moc rád jsem ho navštěvoval, měl jsem to k němu blízko, bydleli jsme blízko u sebe.
Vzpomínám na to, jak mi nakupoval tanky, vzpomínám na to, jak jsem mu pomáhal skládat uhlí a na to jak jsem k němu chodil na pokec o životě, jak mně naučil pít kafe s medem........vzpomínám.
Pro mně strašná rána.
MICHALE děkuju za vše.
Michal (bean)
Naposledy upravil(a) bean dne 04 říj 2018, 16:21, celkem upraveno 1 x.
Kluci nevíte jaka proč? Já se jeho ženy ptát nechci, je mi to blbý. Ale zajímalo by mně to.
Jinak taky upřímnou soustras.
M.
Jinak taky upřímnou soustras.
M.
Naposledy upravil(a) bean dne 04 říj 2018, 11:14, celkem upraveno 1 x.
Michale,odpočívej v pokoji.
Vecna skoda, clovek by nemel umrit tak mlady a s rozpracovanym projektem, odpocivej v pokoji
V týmu s Drozd60,
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
IS-7, T-10, Kraz 255V + podval; IS-3; KV-85; T-90; Faun; MAZ
Vzpomínka na Michala . Nezapomeneme . Upřímnou soustrast
Také se přidám , upřímnou soustrast rodině a přátelům kteří ho znaly ... Odešel PAN modelář
To je mi líto, osobně jsme se nepotkali, ale byl to velice ochotný člověk, upřímnou soustrast rodině.
Též se připojuji ke kondolenci. Upřímnou soustrast, snad tam nahoře taky budou rachotit pásy a hřmět Maybachy.
-
- PzKpfw III
- 9
- Lokalita: Letonice u Bučovic
Také se připojuji ,upřímnou soustrast celé rodině,bude nám všem chybět,výbornej modelář a skvělej chlap.
Upřimnou soustrast,je škoda každýho dobrýho chlapa.