Podzimní sraz na lomu Bořená Hora - 17. 11. 2018
Podzimní sraz na lomu Bořená Hora - 17. 11. 2018
Ahoj kolegové,
rád bych Vám nabídl termín podzimního setkání na našem tankodromu v lomu Bořená Hora u Sedlčan a to v termínu 17. 11. 2018. Jak jsem psal v tématu k letošní akci RC NA LOMU, náš podzimní sraz bude bez diváků, nejedná se veřejnou akci, ale o přátelské setkání, kde můžeme ještě společně zabojovat, probrat celkově provoz na tankodromu včetně pravidel pro naše akce. Dan Ryl se k nám připojí.
Chatky jsou pro případ přespání vytápěné, sprchy také. Příjezd bude možný už v pátek a odjezd libovolně až do neděle dopoledne pro ty z Vás, kteří to máte daleko. Můžeme podle počasí (které je naprosto nevyzpytatelné) i grilovat a pokud bude počasí opravdu listopadové, potom je možné přesunout se s našimi tanky pod střechu. Automat na espresso bude k dispozici.
Napište prosím, kdo z Vás za námi přijedete a zda v pátek nebo jen na sobotu. Další informace upřesním podle vývoje.
Budu se na Vás těšit, Martin
rád bych Vám nabídl termín podzimního setkání na našem tankodromu v lomu Bořená Hora u Sedlčan a to v termínu 17. 11. 2018. Jak jsem psal v tématu k letošní akci RC NA LOMU, náš podzimní sraz bude bez diváků, nejedná se veřejnou akci, ale o přátelské setkání, kde můžeme ještě společně zabojovat, probrat celkově provoz na tankodromu včetně pravidel pro naše akce. Dan Ryl se k nám připojí.
Chatky jsou pro případ přespání vytápěné, sprchy také. Příjezd bude možný už v pátek a odjezd libovolně až do neděle dopoledne pro ty z Vás, kteří to máte daleko. Můžeme podle počasí (které je naprosto nevyzpytatelné) i grilovat a pokud bude počasí opravdu listopadové, potom je možné přesunout se s našimi tanky pod střechu. Automat na espresso bude k dispozici.
Napište prosím, kdo z Vás za námi přijedete a zda v pátek nebo jen na sobotu. Další informace upřesním podle vývoje.
Budu se na Vás těšit, Martin
Naposledy upravil(a) Martin Muzikář dne 27 zář 2018, 09:40, celkem upraveno 1 x.
Re: Podzimní sraz na lomu Bořená Hora - 17. 11. 2018
Ahoj Martin
Ak by sa niekto zo Slovenska pridal tak by sme prišli.
Každopádne termin mám rezervovaný tak uvidíme ako to dopadne.
Ak by sa niekto zo Slovenska pridal tak by sme prišli.
Každopádne termin mám rezervovaný tak uvidíme ako to dopadne.
Ahoj
Bohužel už máme ve stejný termín jinou akci.
Lukáš a Pepa
Bohužel už máme ve stejný termín jinou akci.
Lukáš a Pepa
Ahoj, založil jsem seznam:
Martin Muzikář + Frantík + Matěj (příjezd pátek)
Pechy + Jarda (příjezd pátek)
Dan Ryl
? Vláďa Šourek
? Bolek
? ScoutT34 a další kamarádi ze Slovenska
? LK88
Martin Muzikář + Frantík + Matěj (příjezd pátek)
Pechy + Jarda (příjezd pátek)
Dan Ryl
? Vláďa Šourek
? Bolek
? ScoutT34 a další kamarádi ze Slovenska
? LK88
Ahoj
Vidím že ohľadom možnej akcie je podozrivo ticho
Preto predpokladám že akcia nebude.
Každopádne sa nikto zo Slovenska zatiaľ nepridal
takže určite neprídem.
Vidím že ohľadom možnej akcie je podozrivo ticho
Preto predpokladám že akcia nebude.
Každopádne sa nikto zo Slovenska zatiaľ nepridal
takže určite neprídem.
Ahoj kolegové,
víkend se blíží, počasí už je podzimní, ale stejně se těším, že se tam v malé partičce sejdeme. Vše samozřejmě platí a nikdo nový se nepřihlásil, můžete mi tedy na můj tel. 773 253 643 napsat, jak kdo dojedete?
Hezký den
Martin
víkend se blíží, počasí už je podzimní, ale stejně se těším, že se tam v malé partičce sejdeme. Vše samozřejmě platí a nikdo nový se nepřihlásil, můžete mi tedy na můj tel. 773 253 643 napsat, jak kdo dojedete?
Hezký den
Martin
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Ahoj Martine, musim se omluvit bohužel dovolené a nemoc mi narušila plány a tak musím v pátek a v neděli do práce. Tak snad to vyjde jindy.
B.
B.
Take se nemohu dostavit , bohuzel se omlouvam
S tím nic nenaděláme, rád se tam dojedu podívat alespoň za Jardou a Danem.
Martin
Martin
Bohužel od 14.11. až do 23.11. jsem každý den v práci, tak snad někdy jindy.