jak se sjizdi z vagonu po rusku
Re: jak se sjizdi z vagonu po rusku
Rusové tohle trénují dodnes, nedávno jsem viděl starší vidoe ze cvičení kde to mastili s T-80, odhad tak tok 1995-2000. Tuším že nám taky něco na výuce o tomhle říkali ale v rámci AčR se to necvičilo páč to prakticky znamenalo těžké poničení vagonu a při našem počtu tanků.......no netřeba rozvádět. Někde jsem dokonce četl zajímavou diskusi ohledně přepravních kapacit ČD a udajně je k dispozici pouhých 15 šestiosých plošiňáků s nosností 50 tun (resp vhodných pro převoz T-72).
Drake píše:Rusové tohle trénují dodnes, nedávno jsem viděl starší vidoe ze cvičení kde to mastili s T-80, odhad tak tok 1995-2000. Tuším že nám taky něco na výuce o tomhle říkali ale v rámci AčR se to necvičilo páč to prakticky znamenalo těžké poničení vagonu a při našem počtu tanků.......no netřeba rozvádět. Někde jsem dokonce četl zajímavou diskusi ohledně přepravních kapacit ČD a udajně je k dispozici pouhých 15 šestiosých plošiňáků s nosností 50 tun (resp vhodných pro převoz T-72).
Ja som to tiež skúšal na mojom vagone
išlo to bez problemov dokonca aj vagón to zvladol bez ujmy
to znamena dobre postaveny vagonscoutT34 píše:Ja som to tiež skúšal na mojom vagone
vagón je v pohode maximalne sa poškrabe farba
skôr je problém s tankom tam niečo občas odpadne , odlomí ...
PS:
inač aj tie vagony na videu boli zjavne upravené
je do vidiet na netradičnej bočnici
ináč video je super, so skutočným tankom by som to určite nedal
skôr je problém s tankom tam niečo občas odpadne , odlomí ...
PS:
inač aj tie vagony na videu boli zjavne upravené
je do vidiet na netradičnej bočnici
ináč video je super, so skutočným tankom by som to určite nedal
Zdravím ,
u vagonu prakticky vždy dojde ke zničení zavěšení podvozku.
Taky si všimněte předních blatníků těch tanků před a po sjetí z vagonů . Vysvětluje to proč rusové tento díl tanku považují za spotřební materiál.
u vagonu prakticky vždy dojde ke zničení zavěšení podvozku.
Taky si všimněte předních blatníků těch tanků před a po sjetí z vagonů . Vysvětluje to proč rusové tento díl tanku považují za spotřební materiál.
- Max
- PzKpfw V - Panther
- 7
- Lokalita: Dobruška a okolí...
Copak vagon, ale napadá mě otázka LP kola tanku jak z takové výšky dopadá na levé přední kolo dost velkou vahou tanku.
Kromě toho, že posádka v tanku bude asi hodně omlácena od skoku tanku z takové výšky.
Kromě toho, že posádka v tanku bude asi hodně omlácena od skoku tanku z takové výšky.