Jaké používáte lepidlo na lepení fotoleptů z kovu na plast ?
Olepuju buben na Špagáta a ta sviňa kovová mi na tom ne a ne držet - uplně z teho teču
PS: pište i na co jiného a jaká lepidla se Vám osvědčila
Lepidlo ?
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Lepidlo ?
Je s tím stejně problém.Mě se nejvíc osvědčil Locktite super atack Precision (lahvička plastová s aplikátorem 5 gramů) za asi 100 Kč.Zatím mi vše drží.Lepty jsou ale problém.
Jojo cokoliv z mosazi nebo mědi nebo dokonce bronzu jde mizerně lepit .Milan píše:Je s tím stejně problém.Mě se nejvíc osvědčil Locktite super atack Precision (lahvička plastová s aplikátorem 5 gramů) za asi 100 Kč.Zatím mi vše drží.Lepty jsou ale problém.
já používám Cyberbond gelové sekundové lepidlo je to český výrobek nevím kolik toho bylo ale je to tuba asi jako Framikoin a stojí kolem 125kč.
Loctite je asi nejlepší lepidlo na trhu a tak bych se divil kdyby ti nepomohlo jen musíš koupit ten správný.Určitě na netu najdeš ten správnej.Jestli ne tak pak už jedině plastovomosazný elektrody a svařit
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Schválně jsem odběhl a slepil hliník s plastem a drží to jak bejk.
Miklo hliník ano ale ty kovy co jsem psal já jsou kovy používající se na kluzná ložiska a ty materiáli sami osobě jsou dáse říc pořad mastnýMilan píše:Schválně jsem odběhl a slepil hliník s plastem a drží to jak bejk.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Tak to jsem svym zpusobem rád,protože chci dělat ty držáky pásů na Pantherovi z hliníku nebo co to je.
Už jsem to zkoušel ohýbat a řezat a chová se to výborně.
Už jsem to zkoušel ohýbat a řezat a chová se to výborně.
tak mě se osvědčila stejná značka, leč jiný typ i na ty fotolepty
http://www.super-attak.cz/ultra-plastik/
http://www.super-attak.cz/ultra-plastik/