e-day 2018
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: e-day 2018
mrst
Petr NC
LK88
Pechy
Pajak7
Jenda26
Drozd 60 +1
sourekv
Muzikář +1
pro prvních 10 vlez zdarma!!!
Petr NC
LK88
Pechy
Pajak7
Jenda26
Drozd 60 +1
sourekv
Muzikář +1
Naposledy upravil(a) mrst dne 05 zář 2018, 22:51, celkem upraveno 9 x.
Snad se mi podaří přesvědčit rodinu, že na kolotoče do Boleslavi půjdeme o den později. Počítejte i se mnou.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Dnes jsem si s Eduardem pevně potvrdil naší účast...
vím, že je to brzo, ale všichni co se chtějí účastnit... prosím povinně s modelem! nebo železnicí
vím, že je to brzo, ale všichni co se chtějí účastnit... prosím povinně s modelem! nebo železnicí
Naposledy upravil(a) mrst dne 07 úno 2018, 18:12, celkem upraveno 1 x.
Ahoj
Potvrzujeme účast i s modely.
Pepa a Lukáš
Potvrzujeme účast i s modely.
Pepa a Lukáš
jasne ze s modelem
Dopiš si mě prosím na Mrštinův seznam.mrst píše:mrst
Petr NC
LK88
Pechy
Pajak7
Jenda26
Dík
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Ahoj
Prosím dopsat do seznamu účastníků ještě Faly.
Děkuji
Pepa
Prosím dopsat do seznamu účastníků ještě Faly.
Děkuji
Pepa
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
pár informací k akci
jedná se o jednodenní akci viz. plakát
stavba tankodromu bude probíhat až v pátek ráno od 6:00
všichni, kdo nás chtějí navštívit, tak požádám o příchod od 7:30do 8:00 (nejsem si zcela jist volňásky...je jich omezené množství, snaha bude předvádějící podělit jako kdysi)
tato doba je pro ty, kteří si přivezou na zaježdění své modely...po 8:00 si budete muset modely vzít do vlastních rukou jelikož od 9:00 bude otevřen areál pro veřejnost
parkování není zajištěno, protože výstavní areál má omezené možnosti...parkování bude zajištěno před areálem avšak za poplatek 50,- Kč/den...žádná hrůza (jak jsem se dozvěděl parkoviště je města nikoli výstavního areálu)
plocha tankodromu 8 x 5 m (+ 2m okolo pro návštěvníky, plochu jsem zvolil podle velikosti z Butovic)
elektrická přípojka zajištěna, budou přichystány 4 stoly na výstavu modelů, zajištěno 6 židlí + lavice pro diváky
seznam účastníků:
mrst + Pajak7 + PetrNC + Vsourek - stavbyvedoucí
upozorňuji, že vzhledem k velikosti tankodromu již neberte žádné ostatní stavby!!!
jedná se o jednodenní akci viz. plakát
stavba tankodromu bude probíhat až v pátek ráno od 6:00
všichni, kdo nás chtějí navštívit, tak požádám o příchod od 7:30do 8:00 (nejsem si zcela jist volňásky...je jich omezené množství, snaha bude předvádějící podělit jako kdysi)
tato doba je pro ty, kteří si přivezou na zaježdění své modely...po 8:00 si budete muset modely vzít do vlastních rukou jelikož od 9:00 bude otevřen areál pro veřejnost
parkování není zajištěno, protože výstavní areál má omezené možnosti...parkování bude zajištěno před areálem avšak za poplatek 50,- Kč/den...žádná hrůza (jak jsem se dozvěděl parkoviště je města nikoli výstavního areálu)
plocha tankodromu 8 x 5 m (+ 2m okolo pro návštěvníky, plochu jsem zvolil podle velikosti z Butovic)
elektrická přípojka zajištěna, budou přichystány 4 stoly na výstavu modelů, zajištěno 6 židlí + lavice pro diváky
seznam účastníků:
mrst + Pajak7 + PetrNC + Vsourek - stavbyvedoucí
upozorňuji, že vzhledem k velikosti tankodromu již neberte žádné ostatní stavby!!!
Naposledy upravil(a) mrst dne 05 zář 2018, 21:45, celkem upraveno 1 x.