Rtyně nad Bilinou 2018
Re: Rtyně nad Bilinou
Řečeno slovy jedné pohádky:To se Ti povedlo Michale. Nádherná vesnička,krásné místo,trávníček jako samet+bezvadná parta,prostě paráda-super.Co se týká mě a pokud to půjde rád se přidám příští rok.Děkuju Franta.
Naposledy upravil(a) fneko dne 30 čer 2018, 22:18, celkem upraveno 1 x.
Ufffffffffffffff Tak už jsem taky před půl hodinou dorazil domů. Až na tu cestu, celkem jsem najel 534 km, nádherná sobota. Tanky zakonzervovaný a já se půjdu taky naložit - do vany. Pěkná akce, super parta. Michale, povedlo se Ti to na 1*.
Ahoj
Perfektní akce. Vše se povedlo, hezké pojezděníčko, dobrý pokec, ukáznění diváci, krásné počasí. Těším se příště.
Pepa
Perfektní akce. Vše se povedlo, hezké pojezděníčko, dobrý pokec, ukáznění diváci, krásné počasí. Těším se příště.
Pepa
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Ahoj všem.Děkuji všem za moc pěknou akci. Jako vždy to bylo super z partou super lidí.Terén a prostředí bylo moc pěkné. Děkuji všem zůčastněným a těším se na další akci.
David.Z
David.Z
Jagdtiger , Tiger I DAK, T34/85, Jagdpanzer E100 Krokodil (ve výstavbě)
Člen Ústecké jednotky
Člen Ústecké jednotky
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
Teď jsem měl hovor se starostou Rtyně nad Bilinou. Ještě jednou velmi děkoval a máme oficiální pozvání na příští rok. Bude i příspěvek na dopravu. Už se prý moc těší!
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
Naposledy upravil(a) rmichalbarna dne 03 črc 2018, 06:02, celkem upraveno 1 x.
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8