Asiatam
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Asiatam
Chtěl bych všechny upozornit že Asiatam zvýšil poštovné do ČR na 15,26 Euro za balíček 1,43 Kg.
Také jsem zjistil,že mnoho věcí zdražilo.
Napište sem své zkušenosti i s jinými prodejci.
Teď jsem dělal zkušební objednávku na http://www.tank-modellbau.de/
poštovné 6,50 Euro.ale zatím mi ani neodpověděli,zda objednávku obdrželi a
taky ještě nevím,zda mají peníze v pořádku na účtě.
Až to dojde tak poreferuji.
Také jsem zjistil,že mnoho věcí zdražilo.
Napište sem své zkušenosti i s jinými prodejci.
Teď jsem dělal zkušební objednávku na http://www.tank-modellbau.de/
poštovné 6,50 Euro.ale zatím mi ani neodpověděli,zda objednávku obdrželi a
taky ještě nevím,zda mají peníze v pořádku na účtě.
Až to dojde tak poreferuji.
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: Bavorov
Re: Asiatam
No jo no zdražuje se všude tak snad se mi ozve ten českej servis jestli by nám mohl dodávat díly to by snad vyšlo levněj
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
By mě zajímalo kdo z Vás se se mnou přetahoval na Aukru o Schvimwagena ???????
EEEEE Milo já určitě ne bo nevím co je Aukro a už vubec nevím co je Schvimwagena ale jestli je to nějaká nadávka tak to od tebe není hezkéMilan píše:By mě zajímalo kdo z Vás se se mnou přetahoval na Aukru o Schvimwagena ???????
Tak a teď vážně ty jsi se úplně pomátl že, když už lítáš i po aukcích
Pochop že stejně nemůžeš mít všechny ty hračky na světě protože některé už máme i my ostatní
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Já ho mám,ale stavěl ho boreček a mě se to takhle moc nelíbí,tak jsem chtěl udělat lepší.
On se totiž již nevyrábí.Jinak stál kolem 400 Kč.Na Aukru ho borec koupil za 650.
On se totiž již nevyrábí.Jinak stál kolem 400 Kč.Na Aukru ho borec koupil za 650.
Plánuju objednávku z Asiatamu pro muj Tiger I. Měl by někdo zajem se přidat ke mě aby se trochu ušetřilo za poštovné???
Ahoj.tak to jsi se přetahoval se mnou.Bylo u něj 6 barev a vypadá perfeltně.Milan píše:Já ho mám,ale stavěl ho boreček a mě se to takhle moc nelíbí,tak jsem chtěl udělat lepší.
To je docela zajímavé ale ceny jsou asi stejné podle toho co jsem jen tak rychle zhlédl.
Kdyby k obchodu došlo ,přidám se s objednávkou.AdamWenzel píše:Plánuju objednávku z Asiatamu pro muj Tiger I. Měl by někdo zajem se přidat ke mě aby se trochu ušetřilo za poštovné???