ty už dávno mámbaca píše:Můžeš prosim tě udělat jěště dvě jmenovky pro Jonáše a Jáchyma? Děkuji
Ivančice 28.dubna 2018 - Bitva o Brno
Re: Ivančice 28.dubna 2018 - Bitva o Brno
posledni moznost jmenovky, doufam, ze mam jiz vsechny zminene hotove, pozdeji uz na nove nebude cas
Tak to velká radunasakulajda píše:ty už dávno mámbaca píše:Můžeš prosim tě udělat jěště dvě jmenovky pro Jonáše a Jáchyma? Děkuji
Jsou nějaké bližší informace ohledně přesného místa umístění "našeho prostoru" nebo jen původní obrázek z první strany?
Radek
Radek
puvodni obrazek platiRadek píše:Jsou nějaké bližší informace ohledně přesného místa umístění "našeho prostoru" nebo jen původní obrázek z první strany?
Radek
https://mapy.cz/s/2AsOY
Díky za info. Můžeš přijet poséct i knám, teď to trochu zmoklo a tráva jede jak zběsilá.
Radek
Radek
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Tak mám nachystáno a snad vše dobře dopadne a užijeme si toho.
Pokud se někomu do auta vlezou nějaký cihle nebo něco podobného pod most který beru.
Já už su načisto plnej.
Pokud se někomu do auta vlezou nějaký cihle nebo něco podobného pod most který beru.
Já už su načisto plnej.
Naposledy upravil(a) Milan dne 27 dub 2018, 18:47, celkem upraveno 1 x.
Auto už mám taky narvaný,tak už tam jen nějak napasovat osádku a možná model.Jinak jsou od Rény kousek stavebniny,tak si tam můžeš ráno houpnout pro pár cihel.
Místo v autě by bylo, akorát netuším kde mám teď sehnat cihly