PAK 40
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: PAK 40
tak zase kousíček
potřebuji to udělat tak, aby se to co nejméně poškodilo převozem
ještě nezaschlý dispercol, moc čerstvá práce
potřebuji to udělat tak, aby se to co nejméně poškodilo převozem
ještě nezaschlý dispercol, moc čerstvá práce
Neuvěřitelně parádní kousek. Výdřeva by se mohla ze strany nepřítele zasypat hliněným valem (polystyren/korek na val+posyp)a ten zatravnit a sem tam dát drn vyšší trávy. Bylo by to kompaktní a nenáchylné na poškození při převozu.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Naposledy upravil(a) mrst dne 02 lis 2019, 15:47, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Kdyz na to zírám, take ten okop asi dám bez trávy...no nevím jeste...predpokladam, ze okop muesli v hline vykopat
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Vláďo máš to moc pěkný! Trávu tam nech,je to sní pěkný!
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Čau Vláďo, já jako základ u 35 diorama používal klasickou hlínu ze zahrady ( prosetou) a poté jsem použil travní foliaž ( model scene - ideální je podzimní vícebarevná i se suchými drny) tu jsem si natrhal po drnech a lepil do okopu kousek po kousku, a ještě to rozbíj z venku ( házeli to lopatou) takže žádná rovina
http://hranicak11.rajce.idnes.cz/me_mod ... 201200.jpg
http://hranicak11.rajce.idnes.cz/me_mod ... 201200.jpg
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
ne...ne... to je dio pouze vnitřku okopu z vnějšku jsem to z důvodu převozu chtěl mít rovné a bez jakýchkoliv travin a nerovností. Stejně to zahrabu do písku. Z vnějšku je to pouze v rovném "fotbalovém" trávníku....důvod je pohledová záležitost na poličce. Je to určený jako předváděcí molo pro PAK- 40 to je ta hlavní manekýnka ...
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Vláďo
zevnitř bych dal okamžitě pryč tu "vláčkovou travičku" to diorámko to strašně sráží.
Pokud má být hlavní modelka Pak /což je pochopitelný/ tak tam musí bejt jen a pouze udusaná venkovní prosetá hlína a sem tam pochozí prkno.
Tak bych to viděl já.
Možná občas třeba sem tam malý trs trávy udělaný ze sysálu, může být samozřejmě i uschlá, a třeba i zašlápnutá do tý hlíny.
Michal
zevnitř bych dal okamžitě pryč tu "vláčkovou travičku" to diorámko to strašně sráží.
Pokud má být hlavní modelka Pak /což je pochopitelný/ tak tam musí bejt jen a pouze udusaná venkovní prosetá hlína a sem tam pochozí prkno.
Tak bych to viděl já.
Možná občas třeba sem tam malý trs trávy udělaný ze sysálu, může být samozřejmě i uschlá, a třeba i zašlápnutá do tý hlíny.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
máš pravdu....stále o tom přemýšlím
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
výhoda je , že tou hlínou můžeš " modelářsky ušmudlat" i ty hezký podpěry, jsou tam přeci i když prší......a ta hlína může bejt i mezi nima, spolu s tou trávou, občas.....
"Rytířský v boji, bdělí v míru"