Tiger v mém provedení
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: Tiger v mém provedení
Dobrý ale ....předělal bych anténu na správné místo,otočit velitelskou věž do správného úhlu a zdá se mi tank lesklý.Zaprášil bych ho.Jinak ok.
To se nezdá on je polomatný, protože když jsem udělal finální nátěr matným lake myslel jsem, že se zhroutím udělalo to bílé mapy a nevím proč vše bylo od jedné firmi, zatím nevím co stím udělám, ale rozhodně to tak nechci nechat.
Pokud tanky uspějí, vítězství je na dosah. Guderian
Používal jsem Humbrol Hnědá 113,žlutá63,zelená30, ale trošku jsem je na míchal, aby byly světlejší. Podle prodavače v modelářství by měly byt ty to odstíny schodné, s tě mi co němci používaly v sériové výrobě.charlinin píše:Pěkné zbarvení, jaké jsi použil barvy a odstíny?
Takhle to vypadalo před patinou.
http://www.modelforum.cz/download/file. ... &mode=view
http://www.modelforum.cz/download/file. ... &mode=view
[quote="Bojla"]
Velmi pěkné! Jak jsi udělal pásy na korbě?
V.
Velmi pěkné! Jak jsi udělal pásy na korbě?
V.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Dík.Pokuď si dobře rozumíme, ptáš se na barevné pruhy, dělal jsem vše štětcem podle předlohy.sourekv píše:Bojla píše: Velmi pěkné! Jak jsi udělal pásy na korbě?
V.
Není zač. Měl jsem na mysli nějaké detaily o náhradních pásech upevněných vepředu na vaně. Pomýšlel jsem na něco podobného, ale nechtělo se mi kvůli několika dalším článkům kupovat celé pásy. Pochopitelně bych nepohrdl i nějakými detaily uchycení. Ať ti to dobře jezdí.Bojla píše:Dík.Pokuď si dobře rozumíme, ptáš se na barevné pruhy, dělal jsem vše štětcem podle předlohy.sourekv píše:Bojla píše: Velmi pěkné! Jak jsi udělal pásy na korbě?
V.
V.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky