DVD o tancích TIGER, SHERMAN, T-34 atd.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
DVD o tancích TIGER, SHERMAN, T-34 atd.
Ahoj klucí tankoví.
Na upozornění Milana jsem si zakoupil DVD o tanku Tiger I. Pochází z edice Slavné tanky. Po prohlédnutí konstatuji: za tu cenu (49,- Kč) je to dobré !!!
Na upozornění Milana jsem si zakoupil DVD o tanku Tiger I. Pochází z edice Slavné tanky. Po prohlédnutí konstatuji: za tu cenu (49,- Kč) je to dobré !!!
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 14 kvě 2010, 16:43, celkem upraveno 3 x.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Re: DVD o tanku TIGER I.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Re: DVD o tanku TIGER I.
Tak a zítra to je 18.3. je DVD Sherman ze stejné edice.Také vychází časopis Modelář.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
DVD o tanku SHERMAN.
Ahoj Mílo.
Díky moc za upozornění, už klušu do trafiky pro oboje. Až mi pojede skener, tak přidám i nějaké fotky. Každým dnem by měl vyjít i poslední časopis o tancích v češtině. Jde o číslo 48. se samohybkou Sd.Kfz. 167 Sturmgeschutz IV. (StuG IV.). Více možno najít na: http://www.amercom.com.pl/cs_spis.php
Díky moc za upozornění, už klušu do trafiky pro oboje. Až mi pojede skener, tak přidám i nějaké fotky. Každým dnem by měl vyjít i poslední časopis o tancích v češtině. Jde o číslo 48. se samohybkou Sd.Kfz. 167 Sturmgeschutz IV. (StuG IV.). Více možno najít na: http://www.amercom.com.pl/cs_spis.php
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 18 bře 2010, 10:22, celkem upraveno 1 x.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
DVD o tanku SHERMAN.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
MODELÁŘ č. 3/2010.
Ahoj kluci tankoví.
Koho zajímá tank KV - 2 bude jistě mile potěšen článkem v časopisu Modelář č. 3/2010. Na stranách 21 - 29 je pěkný postup ze stavby tohoto tanku v měřítku 1/35 včetně barevných fotek.
Koho zajímá tank KV - 2 bude jistě mile potěšen článkem v časopisu Modelář č. 3/2010. Na stranách 21 - 29 je pěkný postup ze stavby tohoto tanku v měřítku 1/35 včetně barevných fotek.
Re: DVD o tancích TIGER a SHERMAN.
panove zdar chtel bych postavit nejakou maringotku nebo jiny prives ale nemohu nic najit prosim poradte dik