M7 priest
Re: M7 priest
Moc pěkný, super
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Pekné, také neokoukané a ty otevřené prostory mají něco do sebe.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Teď jsem akorát dodělal přípravu je 21.20 a dávám to na forum.
Hrál jsem si s tím celý den, překreslování z dobových fotografií , vzhledem k tomu, že jich je málo a jsou nic moc ,docela fuška, v každém lístečku je jméno, označení taky sedí ,až na čísla/ty jsem ti udělal dvě fiktivní, ale souhlasí první písmeno a počet a typ číslic , můžeš si vybrat, originál jsem nikde nenašel/
Během týdne , nevím jak mi výjde čas z toho musím udělat stříkací folii, a to co bude hodně malý, tak to připravím jako klasické obtisky, takže kombinace obtisk a folie./moje specialita/
A tady je rozkreslení.
Hrál jsem si s tím celý den, překreslování z dobových fotografií , vzhledem k tomu, že jich je málo a jsou nic moc ,docela fuška, v každém lístečku je jméno, označení taky sedí ,až na čísla/ty jsem ti udělal dvě fiktivní, ale souhlasí první písmeno a počet a typ číslic , můžeš si vybrat, originál jsem nikde nenašel/
Během týdne , nevím jak mi výjde čas z toho musím udělat stříkací folii, a to co bude hodně malý, tak to připravím jako klasické obtisky, takže kombinace obtisk a folie./moje specialita/
A tady je rozkreslení.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
to teda bude luxus, a přesně velká chvála pro michala
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Pechy,pěkná práce.Barva podvozku se ještě sjednotí s korbou nebo to bude tak ?
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Peknej stroj Jardo, to se moc nevidi, povedlo se ti to a Michalovi take je kus dila, pekny detaily