Panther ausf. A
Re: Panther ausf. A
Moc pěkné to máš, pohled na pěkný stroj mě zase donutil nastartovat kompresor a vytáhnout airbrush
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
No jedna věc mě furt vrtala hlavou, Jirka to uřízl na svém Jagdpantherovi, tak jsem to tu opravil také byla by to škoda a kazilo by to celý model.
Bolku super, netušil jsem, že Tě mé/Pajákovo řešení tak nakopne. Ovšem je pravda, že to modelu vzhledově hodně pomůže a přiblíží skutečné předloze.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Tak trochu, největší kopanec byla Michalovo Sofie, kterou má pechy. Hezkých tigropantheru je málo a řekl bych že ten Michala je nej a nastavil laďku hodně vysoko. Díky tomuto ošklivému tanku jsem se vlastně dostal k RC modelům, tak si to i zaslouží i když původně jsem plno věcí nezamýšlel
Zase pár detailů
Ještě musím někde vyštrachat hasičák
Zase pár detailů
Ještě musím někde vyštrachat hasičák
Naposledy upravil(a) hranicak11 dne 29 říj 2017, 13:06, celkem upraveno 1 x.
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
krasavec
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Původní záměr byl využit co nejvíce původního materiálu. Ono to tak jednoduché není, protože je i věž širší než má být. Tudíž by si musel zúžit i věž.pechy píše:Bolku super . U Michalovi Sofie mě až sere jak je pěkná a tím pádem ji nechci řezat a přestavět na origo podvozek pantera. A že by to znamenalo pořádnej zásah do korby .
Já spíše uvažuji o tom podvozku, jestli by tam nešla nacpat třeba plastová kola od tamiye. Nebo je nějak nakombinovat.
kola ti myslím nikdo vyčítat nebude, taky ne každý si všimne nebo zná všechny rozdíly, dal jsi si s tím velký kus práce a nese to ovoce, nemluvě, že máš jistě radost i ty sám a to je ono
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
To mám no, už se mi to po té dlouhé době chýlí ke konci ty kola dělají hodně.LK88 píše:kola ti myslím nikdo vyčítat nebude, taky ne každý si všimne nebo zná všechny rozdíly, dal jsi si s tím velký kus práce a nese to ovoce, nemluvě, že máš jistě radost i ty sám a to je ono
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Další srovnávací foto. Upravena HL kola se mi na tom líbí tak snad půjdou něják upravit a napasovat
Jsou tam jen posazená na focení
Jsou tam jen posazená na focení