stavba PAK-40
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
stavba PAK-40
Pustil jsem se po dlouhém rozmýšlení do stavby. Stavbu provedu z krabičky...no a co mne při stavbě napadne. Celý model podstříknu rezavou základouvkou, aby po odření na akcích působil kanon přirozeně
první co dotáhnu do konce budou samozřejmě kola, aby se dalo dělo postavit a zde jsou...
hrana ocelového ráfku je o 0,2mm větší, jako u originálu (zřejmě ochrana gumového nákružku)
...přemýšlím, jakou kamo na to dát.. jenom žlutou, aby vynikly detaily nebo dvou či tříbarevnou?
tak zatím jsou kola pouze žlutá ...otázkou je jestli je taky stříkali zelenou či hnědou (taky byli líní třeba na kola stříkat fleky )?
první co dotáhnu do konce budou samozřejmě kola, aby se dalo dělo postavit a zde jsou...
hrana ocelového ráfku je o 0,2mm větší, jako u originálu (zřejmě ochrana gumového nákružku)
...přemýšlím, jakou kamo na to dát.. jenom žlutou, aby vynikly detaily nebo dvou či tříbarevnou?
tak zatím jsou kola pouze žlutá ...otázkou je jestli je taky stříkali zelenou či hnědou (taky byli líní třeba na kola stříkat fleky )?
Naposledy upravil(a) mrst dne 02 dub 2020, 10:48, celkem upraveno 4 x.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: stavba PAK-40
Určitě bych šel bych jenom do jednobarevný, právě kvůli těm detailům a patině.
Michal
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Jedině tříbarevná flekatá kamufláž, tak je to správně, tak to má být. Jenže Ty už jeden tříbarevnej kanón máš, tak bych ho udělal pro změnu jednobarevný.
ja se klonim k Michalovu nazoru, dal bych piskovou, a tam budou pekne videt sramy a smouhy atd...
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No prostě to udělej pískovou a hotovo.Je rozhodnuto.A nevymýšlaj.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Také se přikláním k jednobarevné
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
no vidíte a já si zrovna hrál s pistolí a zkoušel jsem udělat malé fleky...a čáry
.......a mama mi rikala , nehraj si s tou pistoooliiii
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Naposledy upravil(a) mrst dne 02 dub 2020, 10:56, celkem upraveno 1 x.