panzer IV winter LK88
Re: panzer IV winter LK88
diky vsem zucastnenym a pritomnym, tak takova blbost co se muze stat, chtel jsem si v praci zapalit, zapalovac doskrtal, debatuju s kolegou a mimodek prstama rozebiram ten zapalovac kdyz doskrtal, nevdecnik..no a vykoukla na me pruzinka, je zajimave, ze okamzite jsem vedel kam s ni, doma byl taky jeden pred smrti tak pruzinky jsem mel dve....
Naposledy upravil(a) sourekv dne 25 led 2018, 21:52, celkem upraveno 1 x.
To je taková paráda. Úplně mi to dává další chuť pokračovat ve stavbě. DĚKUJU !!!
Fakt luxus.
Michal
Fakt luxus.
Michal
a přesně o tomhle správná modelařina je...
- Pancier
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Banská Bystrica, Slovensko
Dobrý nápad asi ho aj ja zrealizujem
kluci diky za pekne ohlasy, nebudu lhat, potesi to a zahreje, diky a vsem at se kouri od pasu
Zapalovače si zužitkoval moc krásně. Díky že ses podělil. V.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Jj pružinky ze zapalovače, stejnou myšlenku jsem měl u hakla máš to pěkné jen tak dál
tak jsem se pustil do veze, komplet jsem odstranil plast nasypku na kulickyBB, cimz se mi uvolnila vezicka , kterou plast drzel, takze jsem ji otocil-pruzorem vpred( z vyroby ji davaj opacne, paka )vezicku drzi ted zevnitr podlepeni a plech, rozrezal jsem BB a torzo pouzil, trochu jsem vyztuzil a osadil servo, torzo stahnul sroubek / maticka, samorezy se snazim eliminovat, hlaven nastavena ABS trubickou, paka serva je z mosazi..
https://youtu.be/35nU-blSnP8
https://youtu.be/35nU-blSnP8
Naposledy upravil(a) sourekv dne 25 led 2018, 21:55, celkem upraveno 2 x.
Nádhera, už jen chybí, aby napadl sníh a mohl jsi ho vzít na projížďku do lesa.