ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj
Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO
tak to vim ale když to tam nakopčím tak to el mod nechce přehrát ani zvuky které tam už původně byly
Váš Šaryk
- nakopíruj je do složky 111, když budeš chtít jiný model, zas přes to nakopíruj ty nový zvukyhonza kadrmas píše:tak to vim ale když to tam nakopčím tak to el mod nechce přehrát ani zvuky které tam už původně byly
- zvukové soubory musí být mono 8bit wav, aby šly přehrát
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
Ok Díky zkusím Do adresáře 111 jsem to dával ale nechtělo to přehrávat ani zvuky které tam už jednou byly a fungovaly zkusím to ještě jednou
Váš Šaryk
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
Ahoj díky za rady konečně jsem to rozchodil dokonce i ten sound manager
Váš Šaryk
kdyz jsem odhalil problem.s prijimacem a vse rozchodil, vse jde jak ma , elmod je PRO , vse slo hladce , jen jedinou chybicku jsem zaznamenal, nejde zvuk elevace kanonu? to jedine nejde nebo delam neco spatne, ma nekdo zkusenost s tim?
Problém s chybějícím zvukem elevace jsem také řešil - už si přesně nepamatuju, ale podle mě zvuk v daném zvukové sadě úplně chyběl, tak bylo nutné ho tam dokopírovat a pak myslím přiřadit v sound manageru.
jo cetl jsem tve prizpevky, je to tak , zvuk tam neni, dobre dat ten zvuk do 111 a jak ho nazvat a kam umistit mezi ostatnima zvukama nebo je to jedno?
Ody diky , uz to mam ...
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
Ahoj mám takový dotaz na menší problém do noťasu jsem si stáhl el-mod konfigurátor verze 1.30 program se mi normálně spustí připojím el mod přes usb a chová se to jako kdyby modul nebyl vůbec připojen tudíž jejde nic nastavovat atd. silent_marcus mi v lešanech říkal že prý je zapotřebí nějaký ovladač či co nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Popřípadě kde by se to dalo stáhnout? Děkuji Šaryk
Váš Šaryk
pokud si ještě pamatuju, tak je tam snad instalace ovladače k USB rozhraní, ale je už součástí té instalačky Elmodu...
kdyžtak mě někdo opravte, pokud se pletu...
kdyžtak mě někdo opravte, pokud se pletu...
Naposledy upravil(a) Shotek dne 05 zář 2017, 22:37, celkem upraveno 1 x.