zato 16tka od tamky je v terénu značně nepoužitelnáLK88 píše:Jo je to pekny ja kdysi mel kybla od tamky , jako RTR model a byl to zadohrab, jezdilo to ok (byla to 1:10)
Ašský Kübelwagen Tamiya
Re: Ašský Kübelwagen Tamiya
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Zdravím lidičky, tak jsem se rozhodl to dotáhnout konečně do konce. Už se na něj doma dlouho prášilo, až mi ho líto bylo
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
vypadá to velice pěkně , jak pohledově a pěkný nástřik, tak i technické řešení- ramena nápravy atd, jo videjko by to chtělo...pěkný kousek
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Ahoj Bolku, jak budeš chránit ozubená soukolí proti zemině? Máš nějaký nápad?
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Vláďo,celkem nijak je asi chránit nebude,jelikož to do žádné zeminy nepojede.
Mám jej a je to akorát na beton.
Mám jej a je to akorát na beton.
napadlo mě to samý, i na betonu do toho nalítá svinčík, i když pomalejimrst píše:Ahoj Bolku, jak budeš chránit ozubená soukolí proti zemině? Máš nějaký nápad?
Naposledy upravil(a) Shotek dne 21 srp 2017, 22:24, celkem upraveno 1 x.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
pak to trochu ztrácí smysl four by four...
na betonu to bude jezdit i jako klasika
na betonu to bude jezdit i jako klasika
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Nejlepší by bylo jo nechat ve vitríně . Varianta první nechat to otevřené a na sucho. Ale nejspíš to zadekluji.Shotek píše:napadlo mě to samý, i na betonu do toho nalítá svinčík, i když pomalejimrst píše:Ahoj Bolku, jak budeš chránit ozubená soukolí proti zemině? Máš nějaký nápad?
Zdravím ,
Jojo , s tím ozubeným kolem na spodku tuším problém hlavně v trávě - byť drobné. Máme rozestavěný Brouk od Revellu a taky na tomto podvozku.
Převodový poměr jsi zachoval originální z Nanda , nebo jsi upravoval do pomala ?
Skaut tu nabízí zajímavé převodovky i s motorkem.
Osobně bych rád zachoval co nejvíce interieru a tak bojujeme s místem.
Plánovali jsme přední nápravu kyvnou jako je např. u traktorů ,jenže zas byl boj o místo kam umístit servo , buď spolujezdcovi pod nohy ,nebo nad přední nápravu a to mu zas nebudou výkyvy nápravy dělat dobře
Navíc i když se to nezdá , tak brouk má i přes shodné vnější rozměry uvnitř méně místa , než KdF.
Jojo , s tím ozubeným kolem na spodku tuším problém hlavně v trávě - byť drobné. Máme rozestavěný Brouk od Revellu a taky na tomto podvozku.
Převodový poměr jsi zachoval originální z Nanda , nebo jsi upravoval do pomala ?
Skaut tu nabízí zajímavé převodovky i s motorkem.
Osobně bych rád zachoval co nejvíce interieru a tak bojujeme s místem.
Plánovali jsme přední nápravu kyvnou jako je např. u traktorů ,jenže zas byl boj o místo kam umístit servo , buď spolujezdcovi pod nohy ,nebo nad přední nápravu a to mu zas nebudou výkyvy nápravy dělat dobře
Navíc i když se to nezdá , tak brouk má i přes shodné vnější rozměry uvnitř méně místa , než KdF.
Naposledy upravil(a) david742 dne 22 srp 2017, 08:32, celkem upraveno 1 x.