KASÁRNA
Re: KASÁRNA
Ty Milo dobrý akorát jsem si všiml že tam máš dost velkou mezeru mezi těmi štíty to tam poteče až bude pršet a nebo to ještě není hotové a přijde tam i krov a krytina
Prosím tě kde bereš rozměry a nebo improvizuješ aby až začnu stavět ten kostel tak abych věděl
Prosím tě kde bereš rozměry a nebo improvizuješ aby až začnu stavět ten kostel tak abych věděl
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Ty srandysto .....
Rozměry jsou dány.Standartní dveře 200x90 přepočítám 1:16 a od toho se vše odráží.
Dále improvizuji.A kdo mi dokáže,že to tak nebylo ?????
U mně to tak bude a hotovo ....
Rozměry jsou dány.Standartní dveře 200x90 přepočítám 1:16 a od toho se vše odráží.
Dále improvizuji.A kdo mi dokáže,že to tak nebylo ?????
No jo ale u kostela asi standardní dveře s novodobou normou nebudou tak to budu muset vyrazit na kopec a poměřit kostelA kdo mi dokáže,že to tak nebylo ?????
-
- PzKpfw IV
- 15
- Lokalita: většinou Praha - občas Kosova Hora
Moc pěkná kasárna, Milo.
Pavle tak udělej ten kostel po novodobé necitlivé rekonstrukci z 50.let a začni se standardníma dveřma
Sorry, vtip. Nebude ten kostel moc velkej na to ho měřit metrem?
Pavle tak udělej ten kostel po novodobé necitlivé rekonstrukci z 50.let a začni se standardníma dveřma
Sorry, vtip. Nebude ten kostel moc velkej na to ho měřit metrem?
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
MOHLI BY STE OMĚŘIT KOSTEL Z VYLODĚNÍ...ZNÁMÁ EPIZODKA S "AMÍKEM" ZACHYCENÝM NA KOSTELNÍ VĚŽI????
No už tam asi nepoteče že ,Milo pokračuj tímto tempem a já už se těším na finále
Ty Milo ten sud na druhém snímku jsi tam dal úmyslně nebo náhodou ,ono to totiž vypadá jako úmysl aby se mohli i malí děcka podívat dovnitř
Jinak samozřejmě super už se těším až přijedem zase celá rodinka a budeme mít kde bydlet
Jinak samozřejmě super už se těším až přijedem zase celá rodinka a budeme mít kde bydlet