RX-18 - pomoc s oživením
RX-18 - pomoc s oživením
zdravím,
akurát som chcel skúšať otáčanie veže na mojom prvom tanku, keď tu zrazu - RX-18 nereaguje na vysielač.ani obraz, ani zvuk.
je to taký mix RX-18 a niektorých káblov z úplne prvého HL Tigra.konkrétne kábel na batériu + vypínač a 8-pinová doska z ktorej sa napája otáčanie veže.
zatial som zapojil motory pohonu a otáčania veže ale keď to celé zapnem, tak to vôbec nereaguje.príjmač je použitý ten, ktorý bežal s RX-18 aj pred tým, takže tam hádam problém neni (aj keď je zo spodu dosť zatečený - na foto hádam vidno).
anténu mám však z Tigra, takže myslím že by problém mohol byť tam (ale váham - o elektrine viem hovno).
prehistorická TK01 zo starého Tigra fungovala, samozrejme kým som ju neodpálil.tak sa teda pasujem s touto RX-18.pripájam foto.za každý nápad budem vďačný.
akurát som chcel skúšať otáčanie veže na mojom prvom tanku, keď tu zrazu - RX-18 nereaguje na vysielač.ani obraz, ani zvuk.
je to taký mix RX-18 a niektorých káblov z úplne prvého HL Tigra.konkrétne kábel na batériu + vypínač a 8-pinová doska z ktorej sa napája otáčanie veže.
zatial som zapojil motory pohonu a otáčania veže ale keď to celé zapnem, tak to vôbec nereaguje.príjmač je použitý ten, ktorý bežal s RX-18 aj pred tým, takže tam hádam problém neni (aj keď je zo spodu dosť zatečený - na foto hádam vidno).
anténu mám však z Tigra, takže myslím že by problém mohol byť tam (ale váham - o elektrine viem hovno).
prehistorická TK01 zo starého Tigra fungovala, samozrejme kým som ju neodpálil.tak sa teda pasujem s touto RX-18.pripájam foto.za každý nápad budem vďačný.
Naposledy upravil(a) 50koruny dne 05 srp 2017, 17:49, celkem upraveno 1 x.
facebook.com/warprints
Re: RX-18 - pomoc s oživením
vysielač si použil ktorý? máš tam rovnaké kryštály?
vysielač je ten od teba a kryštály sú tiež tie čo tam boli.ale už sa na nich nedá prečítať hodnota, tak neviem čo sú zač.v pondelok zoženiem nové kryštály a uvidím.
facebook.com/warprints
ale veď mne to normálne fungovalo, ešte pred vybratím z Tigra II som to skúšal...
ešte mi napadlo, že vysielač mal ulomený jeden kontakt na batériach, bol tam taký medený pliešok.
ešte mi napadlo, že vysielač mal ulomený jeden kontakt na batériach, bol tam taký medený pliešok.
Naposledy upravil(a) brano dne 06 srp 2017, 22:38, celkem upraveno 2 x.
Poobede som si písal 50 korunami o tom probléme.Zdá sa,že problém bol v baterkách vo vysielačke.Dal tam nabíjacie 1.2V miesto 1.5V.Po súčte tam nemal 12V.Takže,ani nenaštartoval.Snáď napíše o tom viac sám. solo
Naposledy upravil(a) solo dne 06 srp 2017, 23:24, celkem upraveno 1 x.
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
presne tak.malé napätie.to by ma nenapadlo.vlastne som si nikdy nevšimol že nabíjacie majú menej voltov
jediné čo mi momentálne nejde, je námer kanónu+výstrel.je to na jedej koncovke.motory sú funkčné, prinajmenšom airsoft motor funguje.
hádam som to neodpálil.je možné že som to zapojil naopak (neviem určite) - mohol som to odpáliť?
potrebujem tých RX-18 viac do zásoby .
no mne bolo hneď jasné že mám niečo zle ja a určite to pred tým chodilo.pliešok mám a šanujem si ho
jediné čo mi momentálne nejde, je námer kanónu+výstrel.je to na jedej koncovke.motory sú funkčné, prinajmenšom airsoft motor funguje.
hádam som to neodpálil.je možné že som to zapojil naopak (neviem určite) - mohol som to odpáliť?
potrebujem tých RX-18 viac do zásoby .
no mne bolo hneď jasné že mám niečo zle ja a určite to pred tým chodilo.pliešok mám a šanujem si ho
Naposledy upravil(a) 50koruny dne 07 srp 2017, 11:30, celkem upraveno 1 x.
facebook.com/warprints
Zdravím ,
divný, osobně jiný , než nabíjecí baterie nepoužívám.
Pořádně je nabij a zkontroluj zda některá neztrácí napětí více , než ostatní. Potom totiž dochází k tomu ,že ty další ji dobíjejí a klesne napětí všem a ještě se u toho ničí
divný, osobně jiný , než nabíjecí baterie nepoužívám.
Pořádně je nabij a zkontroluj zda některá neztrácí napětí více , než ostatní. Potom totiž dochází k tomu ,že ty další ji dobíjejí a klesne napětí všem a ještě se u toho ničí
čo som počul, tak alkalické vydržia rok bežného používania.takže z mojej strany vyriešené.je mi jedno aké tam naládujem.hlavne že to ide.celkom ma tlačí termín, takže vyžadujem len základnú funkčnosť.škoda ale toho námeru kanónu.musím kúpiť multimeter a vyzistiť čo je vo veci.to jediné ma teraz trápi.
ešte k batériám - mám nabíjačku len na 2 baterky (mal som skvelú na 8 ale bohužial tragicky sa stratila pri sťahovaní) a jeden pár sa nabíja 13-16 hodín - to je prinajmenšom 52 hodín nabíjania.predsa len...
ešte k batériám - mám nabíjačku len na 2 baterky (mal som skvelú na 8 ale bohužial tragicky sa stratila pri sťahovaní) a jeden pár sa nabíja 13-16 hodín - to je prinajmenšom 52 hodín nabíjania.predsa len...
facebook.com/warprints
Zdravím ,
no tak takhle to bude vypadat po roce 2040 až nám zakážou benzin a naftu a posaděj nás do elektromobilů
Jinak svobodník Halík z Černých Baronů přece říkal: "hlavní je přece bojeschopnost kurva né...."
no tak takhle to bude vypadat po roce 2040 až nám zakážou benzin a naftu a posaděj nás do elektromobilů
Jinak svobodník Halík z Černých Baronů přece říkal: "hlavní je přece bojeschopnost kurva né...."
Naposledy upravil(a) david742 dne 10 srp 2017, 18:26, celkem upraveno 1 x.
jedna frigidná a škaredá Angela z nemecka pred nedávnom na návšteve v Argentíne rozprávala, že už v roku 2030 budeme všetci jazdiť v elektromobiloch bez volantu a vo vlastníctve štátu.súkromné auto s volantom ostane pre "preverených" (vyvolených).
no a normy euro niesú nič iné ako zákaz spalovacích motorov salámovou metódou.
facebook.com/warprints