panzer IV winter LK88
Re: panzer IV winter LK88
Michale, je vidět že jsi profík a nic ti neujde a vyznáš se, máš 100% pravdu a já to vím, jsem si toho vědom, měl by být MG 34 Panzerlauf- tzn.hladký bez chlazení a v tom případě by mohl být i bez pažby, mě se to líbí ,není to tak okoukané ,nechal jsem se inspirovat touto fotkou, jak říkám ,máš pravdu a já vím o co jde, ale použil jsem MG co bylo doma ladem, tak to je
Naposledy upravil(a) LK88 dne 31 črc 2017, 10:15, celkem upraveno 2 x.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
OK OK .... a myslíš si, že na tý fotce zadní pažbu nemá...mno ..já bych za to moc nedal, že má....teda pokud to foto nemáš ještě z druhý strany.....LK88 píše:nechal jsem se inspirovat touto fotkou,
Jinak samozřejmě každý si staví tank tak jak se mu líbí, to je hlavní fakt a motto.
Ale já mám přeci jen rád tu přesnost,a o to víc, když si s tím člověk už dává takovou práci třeba jako ty.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
odstranil jsem Uprofil na ukladani anteny na boku tanku,protoze mi to nejak rusilo siluetu ,drzaky jsem udelal z plechu a to ucko(myslim ze realne bylo drevene) tam davat nebudu, antena se bude sklapet jen do drzaku, take jsem zhotovil drzak clanku na celnim panciri(clanky musim koupit a to i na predek tohle co u toho bylo je hnus)a jeste mala zmena na zaver...kdo si vsimne? ...pazba je zpet , necham si poradit
Naposledy upravil(a) sourekv dne 25 led 2018, 21:53, celkem upraveno 3 x.
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
no diky od tebe pane mistr...
tak dalsi hokus pokus, blatnily plech tentokrat zadni,vypada to jinak nez ty kusy plastu, kazdopadne jsem rad ze jsem se pokusil to spachat...
Naposledy upravil(a) sourekv dne 25 led 2018, 21:53, celkem upraveno 1 x.
taky jsem udelal pokus o zadni notek, osazeny diody a kabliky pro pripojeni, tank momentalne bez strev -ceka na elmod
Naposledy upravil(a) sourekv dne 25 led 2018, 21:53, celkem upraveno 1 x.
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most