Podvalník P32 1/16
Re: Podvalník P32 1/16
Michale to nemá skulinu!
video, video, video...
Paráda
- Ivan
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Absolova 89, 624 00 Brno
SUPER!!
A ten fofr ...
A ten fofr ...
Tankistům ZDAR
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
Ivan, pplk. v.v., Učitel katedry tanků, VAAZ Brno.
http://dragonstanks.rajce.idnes.cz/
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Kamarádi moc děkuji za chválu!Ještě mně čeká udělat světla na podvalniku,teda kabely a zapojit.Přemýšlím jaké použít konektory na propojení mezi autem.Potřebují co nejmenší.Napadlo mně na podvalnik použít 2mm napájecí,a zapustit je.Vypadalo by to jako vzduchové hadice.Máte nějaký jiný nápad?
Naposledy upravil(a) rmichalbarna dne 25 črc 2017, 21:54, celkem upraveno 2 x.
Já bych to asi udělal stejně jak píšeš, když tu trubičku zapustíš, nebude nic vidět...rmichalbarna píše:Napadlo mně na podvalnik použít 2mm napájecí,a zapustit je.Vypadalo by to jako vzduchové hadice.Máte nějaký jiný nápad?
Přesně tak .....Shotek píše:Já bych to asi udělal stejně jak píšeš, když tu trubičku zapustíš, nebude nic vidět...rmichalbarna píše:Napadlo mně na podvalnik použít 2mm napájecí,a zapustit je.Vypadalo by to jako vzduchové hadice.Máte nějaký jiný nápad?
Michale myslim , ze lepsiho nez te napadlo - trubicky asi nikdo nevymysli a u soupravy to bude vypadat prirozene jako kabely ci hadice , u Houšky nebo Pecky jsem videl trubickace prumer 1,8 nebo 2,5 mm a kdyz to bude asi beztak v nejake smrstovacce tak to nebude nicim rusit vzhledove...
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Tak a světla fungují.Jeste udělat konektory na Tatru.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
No vidíš,na tebe se musí trochu zatlačit a jde to.
Máš to pěkný.
Máš to pěkný.
tak tak, Michal jede nejlíp pod tlakem...Milan píše:No vidíš,na tebe se musí trochu zatlačit a jde to.
Máš to pěkný.
jak se na něj netlačí, tak si hned klidně udělá delší přestávku, třeba i týden dlouhou a to přece nemůžem tolerovat!