Tank T-55A 1/16 HOOBEN
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
Re: Tank T-55A 1/16 HOOBEN
pár lidí už tam odeslalo peníze a ničeho se nodočkali...
150 USD bez dopravy....bez ovládání a zvuků...možná i bez převodovek, to je na číňany síla a na mne také
to by v konečném efektu bylo dražší než tamka!!!!!!!!!
150 USD bez dopravy....bez ovládání a zvuků...možná i bez převodovek, to je na číňany síla a na mne také
to by v konečném efektu bylo dražší než tamka!!!!!!!!!
To možná ano ale ten pocit že máš svoji T-55 by byl asi nenahraditelný,teda alespoň pro někohoto by v konečném efektu bylo dražší než tamka!!!!!!!!!
No já se obětoval s Elmodem tak teď je na řadě někdo jiný
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Praha 9, Horní Počernice
znám pouze jednoho z netu, který "údajně" ho dostal v krabici na pemprsky....
já mluvil i případným dovozcem a ani on tam logicky nechce poslat peníze a pak nic nedostat....
další věcí je, že ani tito importéři nedostávají velkoobchoní ceny ...vše je REATEIL
takže by stejně muselo dojít k navýšení modelu o třeba další 1000,-
já mluvil i případným dovozcem a ani on tam logicky nechce poslat peníze a pak nic nedostat....
další věcí je, že ani tito importéři nedostávají velkoobchoní ceny ...vše je REATEIL
takže by stejně muselo dojít k navýšení modelu o třeba další 1000,-
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Někde na cizím fóru jsem četl,že mají mít stánek v Norinberku a mají je tam i prodávat.
No to by stálo zato ohlídatMilan píše:Někde na cizím fóru jsem četl,že mají mít stánek v Norinberku a mají je tam i prodávat.
Nechci se hádat ale ty převodovky jsou Tamiyacké jinak je vidět že se něco už asi chystá tak musíme počkat .