Pánové,prostě mi to nedá
Dneska po menších problémech s poštou KONEČNĚ dorazil Bulldog od Techtoys.
Vypadá opravdu nádherně v porovnání s Abramsem.
Je sice bez zvku a kouřáku,rádio jen s tim 3polohovým přepínáním frekvence,ale s kovovýma převodovkama,hnacím kolem a pásy.
A pár fotek,když jsem ho celej natěšenej vytahnul ven po trochu dobití aku
http://picasaweb.google.com/jirkacbx/Bulldog#
CBX Bulldog
-
- PzKpfw III
- 14
- Lokalita: Sedliště u Nepomuka,Plzen-jih
CBX Bulldog
M41 Buldog prodán,v okolí nejsou lidi na blbnutí.
Re: CBX Bulldog
Blahopřeji ti k přírustku i když ne každý tady na foru tenhle model má rád tak já jsem s jízdními vlastnostmi (ovládání ,padání pasu jako u panzer III nebo Tiger u neupravených podvozků)velmi spokojen.
Jen je tady na tomhle kousku hodně práce (délka kanonu,periskopy řidiče,atd...)
Budu ti držet palce ,je dobrý že je hodně obrázků a videí na okoukání.
Dokonce Dánsko a Brazílie má tento tank ještě ve výzbroji sice v novjejší verzi ale to nevadí protože to je stále ten náš starej US M41 Walker Bulldog
Dokonce Dánsko a Brazílie má tento tank ještě ve výzbroji sice v novjejší verzi ale to nevadí protože to je stále ten náš starej US M41 Walker Bulldog
Re: CBX Bulldog
No mě se taky líbí, avšak šetřím na T-55 ( teda jestli nakonec bude)pajak7 píše:Blahopřeji ti k přírustku i když ne každý tady na foru tenhle model má rád tak já jsem s jízdními vlastnostmi (ovládání ,padání pasu jako u panzer III nebo Tiger u neupravených podvozků)velmi spokojen.
Tak ať se předělávka daří