No já se s Elmodem taky už chvíli seznamuju, jen teď nemám vůbec na nic čas. Maximálně občas kouknu sem na fórum a tiše závidím ostatním, co mají možnost kutitLK88 píše: sousede, tak já si s elmodem hrál tak dlouho, až mi ruply nervy a dal jsem reset -tovární nastavení, no a po resetu jsem se rozjel a zjistil jsem , že místo vřed a vzad zatáčím a opačně, jako by se přehodily kanály- vyřešilo se to nakonec tím , že jako od začátku postup...bod. č1. podržet Setup tl. a nastavit motory.
no Elmod se probouzel k životu v mém případě dost dlouho( v rukách zdejšího kolegy . kterému tímto znovu děkuji) a doma s tím trávím dost času, ale pořád to není ono, docela bych uvítal , je li zde někdo, kdo myslí, že to má vyladěné slušně, zda by sem nedal screeny nebo napsal parametry, drive a 1-3 speed gear atd, zvuky a prodlevy...atd, jasné, že to bude co tank to original, ale od něčeho se odpíchnout...jinak je to fakt nekonečná práce
Pokud jde o ty parametry nastavení, obávám se, že každej stroj se liší ve spoustě věcí co mají vliv na výsledné chování, jako třeba použité motory, váha stroje, představa majitele o tom jak by se tank měl za jízdy chovat atd. a jejich vzájemná kombinace tím pádem vždycky vyžaduje samostatnou konfiguraci. Toť můj názor a poznatek z dosavadního obcování s nastavením. Já jsem prostě na začátku vybral výchozí sadu pro téčko a tu postupně zkouším a testuju.