Stug
Re: Stug
A nebyla to firma Rc King? Ty mi kdysi v zaruce-reklamace , tak zavarili , ze jsem si u nich vydupal vymenu tanku za novy...co mas za system stuga? 2,4 Ghz? Ja jsem pomoci googlu a procitani zde vse zmakl nakonec sam...ale pote stejne nasledovala vymena elektroniky...
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Dobrý večer.
Děkuji všem za pomoc. Tank je od Heng Long. Chtěl jsem od firmy zrušit trhnutí tanku při zákluzu a vyndat některé červené diody. Působí to nerealisticky. Výsledek je ten,že tank jezdí,to jsem si nějak uschopnil. Problém je v ovládání děla. Tam jsem zjistil,že některé vodiče chybí a protože nejsem elektronik,tak je to v háji. Už jsem to nešel reklamovat,neboť jsem tam měl předtím problém s jiným tankem, na který můžu jen koukat.
Jinak je tam krystal s ozn. TX 27.095 a má číslo 3. Tak to je zatím vše.
Děkuji všem za pomoc. Tank je od Heng Long. Chtěl jsem od firmy zrušit trhnutí tanku při zákluzu a vyndat některé červené diody. Působí to nerealisticky. Výsledek je ten,že tank jezdí,to jsem si nějak uschopnil. Problém je v ovládání děla. Tam jsem zjistil,že některé vodiče chybí a protože nejsem elektronik,tak je to v háji. Už jsem to nešel reklamovat,neboť jsem tam měl předtím problém s jiným tankem, na který můžu jen koukat.
Jinak je tam krystal s ozn. TX 27.095 a má číslo 3. Tak to je zatím vše.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
z toho moc nevičtem, ideální by bylo to vyfotit, pak by chom byli chytřejší
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
Budu demontovat z jednoho tanku tu elektroniku co pišeš a budu předělávat na 2,4gHz.Můžu ti to namontovat do tveho,když budeš chtít.
Náhradní díly na Heng Long můžu sehnat,to není problém a rozhodně to nebudou servisový ceny.Vše se dá opravit.Pokud Ti pro začátek stačí čína není problém.Stejně časem asi přejdeš na ,,dospělé´ ovládání.Franta.
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
Tak ja ti na to kouknu.Jsem z Mostu.Pošli do sz číslo a já ti zítra zavolám.