Co máme v policích
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Co máme v policích
Jardo super nápad s tímhle vláknem.
Teda řeknu Vám kluci /Jardo a Jardo/pěkně jste rozjetý, teď ještě Ody , ten má taky pěknou smečku a bude ještě větší pokoukáníčko.
Sleduji také koloběh tanků od původních k novým majitelům nicméně ale zůstávajících na jednom bojišti/foru/
No prostě ,líbí se mi to.
Michal
Teda řeknu Vám kluci /Jardo a Jardo/pěkně jste rozjetý, teď ještě Ody , ten má taky pěknou smečku a bude ještě větší pokoukáníčko.
Sleduji také koloběh tanků od původních k novým majitelům nicméně ale zůstávajících na jednom bojišti/foru/
No prostě ,líbí se mi to.
Michal
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Pěkný "katalog" strojů na fóru ! Až se k tomu někdy dostanu, tak to snad taky nafotím.
Moc pěkné obsahy polic.
Jednotlivě vyfocené zatím nemám, ale zde je pohled na celou mojí domácí mini armádu. Chybí na ní jen figurky, řopík, pak a nebelwerfer.
Bohužel není čas a místo se do toho pořádně pustit.
Jednotlivě vyfocené zatím nemám, ale zde je pohled na celou mojí domácí mini armádu. Chybí na ní jen figurky, řopík, pak a nebelwerfer.
Bohužel není čas a místo se do toho pořádně pustit.
Tak se přidávám k poličkářům bez poliček. Tady jsou modely,které jsou za ty roky hotový.Čeká mě ještě rozdělaná T44 a KV122 v 16tině. V současnosti mě nejvíc času žere BA64 v 6tině. Jinak tam ještě postává trucktrialová Liazka ve 14tině na podvozku CC01 a jeden expedičák.
Co na to rict, nadherne kousky
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Jj hned je na co koukat hezké kusy
Ještě nedokončená technikaM41 Walker Buldog,CMP Chevrolet Gun Tractor,M3A1 Bradley.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
koukám,
že vzhledem k tomu, co tu máme členů, jich mnoho police neukázalo.....nebojte se.....ukažte police......šup MORAVA , SLOVENSKO......
že vzhledem k tomu, co tu máme členů, jich mnoho police neukázalo.....nebojte se.....ukažte police......šup MORAVA , SLOVENSKO......
Naposledy upravil(a) zander dne 18 led 2017, 19:13, celkem upraveno 1 x.
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Ja mam jeste ve skrini...ruzne kostlivce
- honza kadrmas
- PzKpfw V - Panther
- 14
- Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj