STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2017, V. ročník.
Re: STRÁŽNICKÉ POJEŽDĚNÍ 2017, již V. ročník !!!
Ahoj.Prihlásený sú:solo 4x,zdenek 843 1x,scoutT34 1x,miri 1x,t.j. 7x. Aspoň raz nás bude prevaha. solo
Naposledy upravil(a) solo dne 05 pro 2016, 20:10, celkem upraveno 1 x.
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
Tak já hlásím také, že přijedu, nocleh nepotřebuji, mám to cca 60km. Přijede asi se mnou i dozor - ta paní co u mne bydlí zdarma.
Radek
Radek
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj jmenovče !!!Radek píše:Tak já hlásím také, že přijedu, nocleh nepotřebuji, mám to cca 60km. Přijede asi se mnou i dozor - ta paní co u mne bydlí zdarma.
Radek
Ta paní, co u tebe bydlí "zdarma", Ti vaří, pere a uklízí, pokud ještě nechodí k tomu do práce. Takže zdarma u tebe určitě není !!!
Dále by to bylo již jen na příspěvek do tématu HOSPODA U TANKISTY.
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Základní princip manželství je: "Kdo je uvnitř, chce ven", "Kdo je venku, chce dovnitř".
Moudrost praví: "Dobrá žena umře do tří let, aby zanechala v chlapovi jen dobré vzpomínky". Ale když to už víc jak 30 let přetahuje lhůtu?
Trocha srandy musí být!
Radek
Moudrost praví: "Dobrá žena umře do tří let, aby zanechala v chlapovi jen dobré vzpomínky". Ale když to už víc jak 30 let přetahuje lhůtu?
Trocha srandy musí být!
Radek
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK JE UKONČENA !!!
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
rudyne, za náš spolek přijedu já a tři kousky lidí
Jako obvykle se těšíme, tato akce je pro nás takové oficiální zahájení modelářské sezony, byť jsme hlavně letečtí modeláři.
Jako obvykle se těšíme, tato akce je pro nás takové oficiální zahájení modelářské sezony, byť jsme hlavně letečtí modeláři.
nejde li o život, jde o hov .......
- spitfiremk1
- PzKpfw IV
- 13
- Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov
Sakra teď koukám, přihlášky na akci jsou již uzavřeny... Myslíš, že by byl takový problém se tam ještě vecpat, jde o tři tanky a nějakou kolovou techniku, která bude umístěna v počtu 3 ks. na opačném konci u autíček. Stravu si dovezem vlastní, jako vždy, takže s námi nemusáš počítat..šlo by to ještě? Jaksi jsem letos zaspal..
nejde li o život, jde o hov .......
Ahoj Rudyne, velice se omlouvám, ale bohužel dnes jsem se dověděl, že 22.01.2017 musím do práce a nejde to jinak řešit, proto svou účast ruším, poslal jsem ti SZ, kde jsem ti to blíže vysvětlil.
Ještě jednou se omlouvám a velice mne to mrzí.
Čus Ivo
Ještě jednou se omlouvám a velice mne to mrzí.
Čus Ivo
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Ahoj Spite !spitfiremk1 píše:Sakra teď koukám, přihlášky na akci jsou již uzavřeny... Myslíš, že by byl takový problém se tam ještě vecpat, jde o tři tanky a nějakou kolovou techniku, která bude umístěna v počtu 3 ks. na opačném konci u autíček. Stravu si dovezem vlastní, jako vždy, takže s námi nemusáš počítat..šlo by to ještě? Jaksi jsem letos zaspal..
Bohužel je vše uzavřeno a odesláno. Nebuď z toho smutný, i tak je nás tam tolik, že se asi ani nepohnem !!!!
R.R.R.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
Prosím účastníky akce Strážnické poježdění 2017, aby si ke svým miláčkům vyrobili popisné štítky s názvem modelu, stačí papírové. Vím, že již někteří z Vás je mají i vygravírované, což obdivuji. TENTO BOD BYL PO DOHODĚ S MILANEM VYPUŠTĚN, BUDE PROVEDENO NA POJEŽDĚNÍ, NĚKÝM, KDO MÁ PĚKNÉ PÍSMO, HÁDEJTE KDO TO BUDE !!!
P.S. Co se oběda týká, bude gulášek a pečivo. Doufám, že bude stejně dobrý jako loni. Pivo alko i nealko přivezu, kávu a čaj zajistím formou samoobsluhy, ať neplatíme drahý "návštěvnický bufet" !!! Pro Milana plánuji pařížák s rohlíkem, prostě klasika.
R.R.R.
P.S. Co se oběda týká, bude gulášek a pečivo. Doufám, že bude stejně dobrý jako loni. Pivo alko i nealko přivezu, kávu a čaj zajistím formou samoobsluhy, ať neplatíme drahý "návštěvnický bufet" !!! Pro Milana plánuji pařížák s rohlíkem, prostě klasika.
R.R.R.
Naposledy upravil(a) Rudyn dne 18 led 2017, 09:50, celkem upraveno 7 x.