Za dlouhých zimních večerů jsem si zase nabarvil nějaké figurky. Porada vyšších důstojníků "CiFi" z počátku války ...
Sedíci Heinz Guderian, vpravo Gerd von Rundstedt s maršálskou holí, za ním Erhard Milch a vlevo další důstojník luftwaffe.
Porada důstojníků z počátku války (CiFi)
Porada důstojníků z počátku války (CiFi)
Naposledy upravil(a) Ody dne 11 zář 2019, 16:59, celkem upraveno 1 x.
- zander
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Praha 5 Radotín
Re: Porada důstojníků z počátku války (CiFi)
HEZKÁ PRÁCE....ODY UMÍ.....
"Rytířský v boji, bdělí v míru"
Nadherna prace, klobouk dolu
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Krásná práce.Snad se to taky naučím!Jaké používáš Ody barvy?
Na figurky používám převážně barvy Vallejo řady Model Color a Panzer Aces obojí jsou určené "na štětec" a nějaké Gunze "C".
- rmichalbarna
- PzKpfw VI - Tiger
- 8
- Lokalita: Most
Ody nemáš nějaké fotky když jsi to maloval?Je to prostě nádhera!
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Ahoj Ody !
Pěkné pokoukání mistře ! Taky se přidávám k prosbě na fotečky ze stavby.
P.S. Co používáš za lepidlo ? Tyhle CIFI figurky jsou epoxidové a málo které lepidlo je udrží. Dáváš tam taky kovové výztuhy mezi díly ?
R.R.R.
Pěkné pokoukání mistře ! Taky se přidávám k prosbě na fotečky ze stavby.
P.S. Co používáš za lepidlo ? Tyhle CIFI figurky jsou epoxidové a málo které lepidlo je udrží. Dáváš tam taky kovové výztuhy mezi díly ?
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
Ahoj všem,
fotky se stavby, jak už to tak u mě bývá, nemám. Figurky lepím buď kvalitním vteřinovým lepidlem např. Alteco apod. nebo dvousložkovým epoxy lepidlem (předtím je pořádně odmastím benzínem či lihem). Pak je vytmelím (pomocí hustčího vteřiňáku nebo pomocí dvousložkového tmelu Magic Sculp) a vybrousím. Pak je znova odmastím benzínem a nastříkám na ně (klidně se spreje) šedou základovku (sulfacer) od Gunze a nechám je dobře proschnout. Pak už přijde na řadu štětec a barvy Vallejo, jak už jsem psal.
Na internetu lze najít spusta videí od malování figurek od skutečných mistrů akryly např. zde:
https://www.youtube.com/watch?v=IEtdpaMBe0Q&t=1s
Ještě bych chtěl někdy vyzkoušet barvy AK interactive (taky akryly).
fotky se stavby, jak už to tak u mě bývá, nemám. Figurky lepím buď kvalitním vteřinovým lepidlem např. Alteco apod. nebo dvousložkovým epoxy lepidlem (předtím je pořádně odmastím benzínem či lihem). Pak je vytmelím (pomocí hustčího vteřiňáku nebo pomocí dvousložkového tmelu Magic Sculp) a vybrousím. Pak je znova odmastím benzínem a nastříkám na ně (klidně se spreje) šedou základovku (sulfacer) od Gunze a nechám je dobře proschnout. Pak už přijde na řadu štětec a barvy Vallejo, jak už jsem psal.
Na internetu lze najít spusta videí od malování figurek od skutečných mistrů akryly např. zde:
https://www.youtube.com/watch?v=IEtdpaMBe0Q&t=1s
Ještě bych chtěl někdy vyzkoušet barvy AK interactive (taky akryly).
Naposledy upravil(a) Ody dne 18 pro 2016, 09:27, celkem upraveno 1 x.