no parádaMilan píše:No jasně že jsem to razítko musel vyzkoušet.Pavle je tam i krumpáč od Tebe.
PANZERS 3 KOVOVÝ TUNING ASIATAM
Re: PANZERS 3 KOVOVÝ TUNING ASIATAM
Ahoj Milane,pěkná práce.Chtěl jsem se tě zeptat když máš nejnovější tuning jestli šikmoočkové nevylepšili ten zákluz kanonu?
Milo já si myslím že je to zase o dalších 100% lepší a ta motorka je taky super .
Ahoj.
Je to pěkné ale na té motorce se bude muset hodně zapracovat !!! Má výstražné majáky (na modelu nejsou vybarvené) a pokud se nepletu tak klasické válečné motorky HD výstažné majáky neměly. Co se mi na válečných HD líbilo, tak to bylo hnědé kožené pouzdro na pušku.
Je to pěkné ale na té motorce se bude muset hodně zapracovat !!! Má výstražné majáky (na modelu nejsou vybarvené) a pokud se nepletu tak klasické válečné motorky HD výstažné majáky neměly. Co se mi na válečných HD líbilo, tak to bylo hnědé kožené pouzdro na pušku.
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Samozřejmě že se na tom bude muset makat,ale zatím nemám podklady.A za 99 kč to jde.Zbytek věcí co tam jsou v té krabici dostane vnouček.V každém případě je to zase malá výzva jak se s tím vypořádám.
Tady je malá inspirace: http://modelareni.cz/foto.php?soubor=Ha ... LA7202.jpgNávštěvník píše:Ahoj.
No fakt, vyzera to koooool. Gratulujem k dobrej praci Milan.
-
- PzKpfw I
- 14
- Lokalita: Pod Větřákem 54 Krčmaň 772 00 Olomouc
Moc hezký,opravdu moc hezký.Smekám a přeji ať se stále tak daří.