Pz.Kpfw. V Panther ausf. D mit turm Pz. Kpfw. IV Ausf. H
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Pz.Kpfw. V Panther ausf. D mit turm Pz. Kpfw. IV Ausf. H
Tak jak to pozoruji, tak je to tu poslední dobou mrtvé spíše BAZAR Tak rozjíždím další projekt a to tento stroj do své Pantherovské sbírky
První krok budou kola (plastová), je potřeba je obrousit a přetmelit do správného tvaru.
První krok budou kola (plastová), je potřeba je obrousit a přetmelit do správného tvaru.
- Rudyn
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: ROHATEC, okres Hodonín.
Re: Pz.Kpfw. V Panther ausf. D mit turm Pz. Kpfw. IV Ausf. H
Ahoj.
Zajímavý projekt a zajímavý válečný "bastl" ! O tomhle jsem neměl ani ponětí, kolik toho Germáni udělali kusů ???
R.R.R.
Zajímavý projekt a zajímavý válečný "bastl" ! O tomhle jsem neměl ani ponětí, kolik toho Germáni udělali kusů ???
R.R.R.
Sportuji rekreačně ... Vrhám stín, dívám se do dálky, skáču do řeči a lezu na nervy !
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Už to tu dělá kolega ze Slovenska http://mujtank.tym.cz/viewtopic.php?f=9&t=3270 Vyroben byl jen jeden kus, je to polní úprava.
Jardo ti jsi jeden z mála co furt na něčem maká na to kolik tu máme členů to je bída nějak to tu upadá,(nemám tím namysli starou gardu) tak snad se to se zimou zlepší
Jj vana bude na toto, ve finále skoro celý model je zde z bazaru
Jardo ti jsi jeden z mála co furt na něčem maká na to kolik tu máme členů to je bída nějak to tu upadá,(nemám tím namysli starou gardu) tak snad se to se zimou zlepší
Jj vana bude na toto, ve finále skoro celý model je zde z bazaru
Naposledy upravil(a) hranicak11 dne 09 říj 2016, 15:15, celkem upraveno 1 x.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Pěkná práce koukám že doplňků k tomu jako základ máš dost včetně resinového základu budu sledovat bude to pěknej kousek...
Kingtiger Sd.kfz. 182
To bude fakt zajimavy a ojedinely bastlo hybrid, pravda je ze to nevypada spatne na pohled,byl by to pekny tank, slouzil myslim v 653 , a nekde jsem cetl, ze snad to sbastlili z bergepanthera
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Tak jsem započal zde foto úpravy pojezdových kol
Zde můj domácí soustruh
Kdo nezná suprová věc, dobře se s tím dělá např. zimmerit
Zde můj domácí soustruh
Kdo nezná suprová věc, dobře se s tím dělá např. zimmerit
pěkný jojo člověk si musí umět poradit a o tom to je celé , držím palce a těším se na další postup
Mockrát jsem byl rozhodnut to taky udělat na svém Jagdpantherovi ale nakonec na to nedošlo .
Jsem rád že je tu ještě pár lidí co modelaří jak se má a né formou nakoupíme stavebnice a stavíme.
Bolku je to úžasné opravdu.
Jsem rád že je tu ještě pár lidí co modelaří jak se má a né formou nakoupíme stavebnice a stavíme.
Bolku je to úžasné opravdu.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
Znatelný rozdíl
Lidí co tu modelaří tak jak se má je tu ještě dost , to že jich ubývá je dost způsobené dnešní uspěchanou dobou no a pak tu je věc druhá "starý modelař není doma a mladý to neumí " nebo se mu spíš nechce
Lidí co tu modelaří tak jak se má je tu ještě dost , to že jich ubývá je dost způsobené dnešní uspěchanou dobou no a pak tu je věc druhá "starý modelař není doma a mladý to neumí " nebo se mu spíš nechce
parádní prácička chlape, radost pohledět!