BBMD
Re: BBMD
Včera som sa tiež nevedel dočkať videa.Skúšal som to ešte v čase,keď sa nahrávalo na You Tube.A potom mi došli peniaze na našej -pumpe-.
Pozrel som si to až dnes.Nestíham obmieňať veci na tanku. V BB mi 2x odišli pásy.Jeden raz rozlomený článok v oku.Druhý krát sa zlomil čáp.Na tej oske čo sú zúbky na zaistenie.Po 6 rokoch jazdenia prišiel ich čas.
Horela tam nám standardova statika.Sedel som od toho modelu meter a sledoval ten dym.Ale keď vyšlahli z motorovej časti Tigra plamene......horí to ozaj pekne.
Predtým sa to chytilo v Poprade pre dym.kvapalinu.Chytla tam bavlna na odp.drôte.Teraz vata.Bude zmena-vata sa nahradí minerálkou vlnou Nobasilom.
BB je dobrým miestom na jazdenie.Pekné prostredie v parku.Veľa miesta.Tvrdý povrch.Málo trávy.
Tak o rok zase.
Už som pozeral do kalendára na termín Lešan a BB
solo
Pozrel som si to až dnes.Nestíham obmieňať veci na tanku. V BB mi 2x odišli pásy.Jeden raz rozlomený článok v oku.Druhý krát sa zlomil čáp.Na tej oske čo sú zúbky na zaistenie.Po 6 rokoch jazdenia prišiel ich čas.
Horela tam nám standardova statika.Sedel som od toho modelu meter a sledoval ten dym.Ale keď vyšlahli z motorovej časti Tigra plamene......horí to ozaj pekne.
Predtým sa to chytilo v Poprade pre dym.kvapalinu.Chytla tam bavlna na odp.drôte.Teraz vata.Bude zmena-vata sa nahradí minerálkou vlnou Nobasilom.
BB je dobrým miestom na jazdenie.Pekné prostredie v parku.Veľa miesta.Tvrdý povrch.Málo trávy.
Tak o rok zase.
Už som pozeral do kalendára na termín Lešan a BB
solo
Naposledy upravil(a) solo dne 02 zář 2016, 18:02, celkem upraveno 1 x.
,,Z tohto klubu sa neodchádza, buď Ťa vyhodia,alebo ,,Tu,, zomrieš....,,
V Banskej Bystrici sa chystá na budúci rok zraz tankánov.Pod názvom ,,100 tankov pre Banskú Bystricu.,,Termín je ten istý 29.8.
Dovolil by som pozvať hostí z poza hraníc na splnenie tohto rekordu.
Priebežne budem informovať.
solo
Dovolil by som pozvať hostí z poza hraníc na splnenie tohto rekordu.
Priebežne budem informovať.
solo
Já som to vedel ,no a páči sa mi ako sa naťahujeme.Mal som tam aj svojho -počtára tankov-,ale ho neprezradím.....
Prajem Vám na Vašej akcii suchý piesok a málo porúch
solo
Prajem Vám na Vašej akcii suchý piesok a málo porúch
solo