mě elmod jednou za čas smaže komplet paměť - tzn. připojit k pc a vše znovu nahrát
no pak su na akci a v půlce akce zase - bohužel už mě to u Elmodu nepřekvapuje
Čili, chcete říci, že El-mod Fusion PRO si taky po čase "smaže paměť"?
Myslel jsem, že k tomu dochází jen u starších modulů. Mě se to u El-mod Fusion PRO zatím nestalo (mám nainstalované dva tyto moduly), ale jestli to bude dělat, tak je to pro mne skoro důvod se s výrobky této firmy rozloučit a dále do nových strojů instalovat jen IBU3 ...
Mě se to možná jednou taky stalo, že Fusion to nastavení nějak zapomněl, i když nedal bych ruku do ohně za to, že jsem během laborování s konfigurátorem a neustálým přehazováním SD karet něco nepohnojil já sám
Od té doby, co jsem do něj cca před měsícem nahrnul poslední firmware, tak se zdá, že zatím všechno šlape, dokonce i ten reverz to drží v nastavení Elmodu, na vysílači jsem to nakonec dělat nemusel.
Jen by mě zajímalo, jakou máte zkušenost s collateral zvuky. V nastavení je, mimo jiné, možnost upravit prodlevu mezi zvuky podle rychlosti jízdy (pomalá/rychlá). Během zrychlování by se tedy měly příslušně zkracovat i prodlevy mezi zvuky, od nejdelší po nejkratší. Mě to ale přijde, že se to přehrává pořád stejně často/rychle a změna rychlosti nemá prakticky žádný nebo sluchem "měřitelný" efekt.
Jednotlivé zvuky jsou samozřejmě kratší než 1/10s, což je nejkratší nastavitelná prodleva...
Nehrál jste si s tím náhodou někdo?