CVRČOVICE 2016
Re: CVRČOVICE 2016
Bohužel, jak už to poslední dobou bévá, ani já nemám moc fotek - to je samé pokec, samé ježdění, žranice a fotodokumentace vázne
Jinak dnes neuvěřitelné množství nádherných modelů. LTčko bezeslov, kašna luxus a tak bych mohl pokračovat ...
moja strasna chyba opravena fotky zmazanesakulajda píše:a máš BAN, fotit Milana z profilu jest zakázáno ))scoutT34 píše:Ahoj
Už som v poriadku dorazil domov.
Ďakujem za nádhernú sobotu v spoločnosti super ľudí.
V prvom rade samozrejme patrí poďakovanie za pohostinnost a straostlivosť domácej pani a Milanovi
Ako som doma pri prezeraní fotiek zistil (ako obyčajne ) fotiek mám poskromne ale Ivan, Milan a Ondra určite fotili aj za mňa
ale prikladám aspoň niečo
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
- Lokalita: Kobylisy Prag 8
Tedy pánové to byla zase super akce moc mě mrzí že jsem musel být v práci... Krásný mašiny i doplňky
Milane ty betonový věcičky jsi koupil nebo to bylo zapujčeno na akci? Moc pěkně to tankodrom oživilo....
Milane ty betonový věcičky jsi koupil nebo to bylo zapujčeno na akci? Moc pěkně to tankodrom oživilo....
Kingtiger Sd.kfz. 182
Jarin píše:Milane ty betonový věcičky jsi koupil nebo to bylo zapujčeno na akci? Moc pěkně to tankodrom oživilo....
Je to prostě borecMilan píše:Jmenovitě bych ale chtěl poděkovat Pavlovi (tankán) on ví zač
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
Heč ,neřeknu ... ani na mučidlech.
Tak snad si to Milan stihl zaarchivovatscoutT34 píše:moja strasna chyba opravena fotky zmazanesakulajda píše:a máš BAN, fotit Milana z profilu jest zakázáno ))scoutT34 píše:Ahoj
Už som v poriadku dorazil domov.
Ďakujem za nádhernú sobotu v spoločnosti super ľudí.
V prvom rade samozrejme patrí poďakovanie za pohostinnost a straostlivosť domácej pani a Milanovi
Ako som doma pri prezeraní fotiek zistil (ako obyčajne ) fotiek mám poskromne ale Ivan, Milan a Ondra určite fotili aj za mňa
ale prikladám aspoň niečo
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
To scout... Koukej tam vrátit Milana aspoň je vidět že se má dobře a je zdravej a takový srazy budou pokračovat
Kingtiger Sd.kfz. 182
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
To byl takovej fofr že mě to uteklo.
- Jarin
- PzKpfw VI - Tiger
- 14
Velká škoda moc ti to tam slušelo...
Naposledy upravil(a) Jarin dne 20 srp 2016, 21:17, celkem upraveno 1 x.
Kingtiger Sd.kfz. 182