Rc tank
Rc tank
Zdravim,rad bych si poridil nejaky tank,bohuzel si nemuzu z financnich duvodu dovolit novy tank,tak bych se toutou cestou chtel zeptat zda by se zde nedal sehnat nejaky tank co vam doma prekazi nebo nejaky s mensi vadou za nejaky dobry peniz.dekuji za kazdou nabidku.
Dodo
Re: Rc tank
Ahoj. Neviem či tu niekto bude mať lacný model na predaj. Väčšinou sa tu snažíme o modely ktoré čo najviac pripomínajú skutočný tank a niektorý chlapy ich majú naozaj našľapané.
Tu sa predávajú hlavne súčiastky a keď niekto predáva tank tak upravený a to stojí oveľa viac ako v obchode. Ja by som si na tvojom mieste kúpil ten najlacnejší kus za 80eur a potom si to môžeš postupne upravovať. Samozrejme že ťa to potom bude stáť viac ale začiatok je vždy ťažký.
Hlavná rovnica je - ten kto má peniaze = nemá čas a ten kto má čas = nemá peniaze. (až na výnimky) Takže si kúp model a začni , času máš dosť.
Prajem veľa zdaru.
Tu sa predávajú hlavne súčiastky a keď niekto predáva tank tak upravený a to stojí oveľa viac ako v obchode. Ja by som si na tvojom mieste kúpil ten najlacnejší kus za 80eur a potom si to môžeš postupne upravovať. Samozrejme že ťa to potom bude stáť viac ale začiatok je vždy ťažký.
Hlavná rovnica je - ten kto má peniaze = nemá čas a ten kto má čas = nemá peniaze. (až na výnimky) Takže si kúp model a začni , času máš dosť.
Prajem veľa zdaru.
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
Ahoj, kolik chceš investovat? Ať ti můžeme aspoň poradit.
Ahoj, zkus jednu vec, je firma Beami Trade, p.Slavik, koukni na jejich stranky , napis mu mail nebo zavolej, nabizi ve sleve tanky lehce poskozene nebo odrene atd, za zkousku nic nedas, na strankach ma vice mene nove kusy ale ty poskozene ma u sebe ..
-
- PzKpfw VI - Tiger
- 11
- Lokalita: Krásná u Aše
- Milan
- PzKpfw VI - Tiger
- 15
- Lokalita: Cvrčovice,Brno-venkov
K tomuhle tanku asi tolik : mám jeden kousek a vždy když je těžký terén,tak jezdím s ním.Tank je v základu,pouze vyměněny převodovky.S čím si tento tank poradí je až neskutečný.
http://deti.bazos.sk/inzerat/62416876/P ... -Tiger.php
Tuto chalan predava Tigra a volaco moderne za myslim super cenu
Tuto chalan predava Tigra a volaco moderne za myslim super cenu